Koristite zastarijeli Preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge web stranice. Trebali bi ste nadograditi ili koristiti alternativni preglednik.
Hej 😍 Imam puno iskustva u ovome i radim to najbolje 💯😍Nudim ti najbolji videopoziv-s licem ili bez, sama i s…
www.oglasnik.hr
ako netko želi online, ovdje nema greške
uplata ide unaprijed ali cura je fakat fer (na pozivu nema face, to se dodatno napolacuje)
cijena 30-40 eura, može i jeftinije, ovisno kaj hocete
--> online isto radi i ova i mogu potvrditi da nije fejk
Pružam body to body relax masažu. Diskretan i ugodan prostor u centru grada. Slike moje
www.oglasnik.hr
ovoj nemojte ici ako Boga znate.. cura nema pojma kaj radi, ali fakat.. radi normalne i b2b masaze...
jako je zgodna i ima prekrasno tijelo, ali posao nula bodova... žao ti love posle
OBAVEZNO MOZE VIDEO POZIV PROVJERA DA VIDITE DA JE SVE OKEJ I DA SAM OSOBA SA SLIKA, DA NISAM FEJK. ŠTO SE TAKOĐER MOŽE…
www.oglasnik.hr
provjerena za online, s tim da ona jedina pokaže lice, lijepo tijelo
LoraBlond(trenutno nema oglasa)
super tijelo ima cura, faca onako, ali je lijepa.. ok radi
70 eura pol sata 100eura sat...
ima ih jos dosta samo što miceju oglas s vremenom pa ga opet stave...
rade 7-12 dana u mjesecu, vecina tih ljepsih i onda ne rade, pa tako svaki mjesec.. zasto?
zato jer u tom perioduzarade dovoljno -> 5-6000 eura hahaha...
Za pitanja i prijedloge i ako ima tko koga da može preporuciti iz Varaždina, javite se
Trazim zenu u ceterdesetima za povremeno druzenje na duzi period. Nesto tipa sex frenda. Ako postoji ovdje takva. I ako zeli neka se javi u inbox. Potez od Ludbrega prema Koprivnici
Trazim zenu u ceterdesetima za povremeno druzenje na duzi period. Nesto tipa sex frenda. Ako postoji ovdje takva. I ako zeli neka se javi u inbox. Potez od Ludbrega do Koprivnice
Naletim danas na tv-u na ovu psihijatriju ljubav na selu i vidim Vesnu ono kamera skroz blizu. šok. Ja da njoj platim 400 kn ( netko je napisao tarifu) da ona meni plati 400€ ne bi ju taknuo. I pošto sam većinu ovdje spomenutih vidio uživo (nažalost)....postavljam si pitanje....oni koji jebu bilo koju od spomenutih na forumu na šta oni liče ili koji problem imaju u glavi???
Naletim danas na tv-u na ovu psihijatriju ljubav na selu i vidim Vesnu ono kamera skroz blizu. šok. Ja da njoj platim 400 kn ( netko je napisao tarifu) da ona meni plati 400€ ne bi ju taknuo. I pošto sam većinu ovdje spomenutih vidio uživo (nažalost)....postavljam si pitanje....oni koji jebu bilo koju od spomenutih na forumu na šta oni liče ili koji problem imaju u glavi???