Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
putem bonova svakako, jedan moj poznanik čak je unajmio sobu u hotelu i čekao tri sata od dogovorenog dolaska , pa kad je ponovo kontaktirao dobio je poruku da još treba poslat bon od 500kn za putne troškovePa znam da je prevara samo me zanima dal se je tko sa njom ili njim susrel.
0957343219
Vesna Vuković
Stara koka ali dobra !
Prezadovoljan sam !
Radi sve, ne požuruje... Higijena
Jel dobra zena mislim fizicki i jel se dobro prasi?Stara koka ali dobra !
Prezadovoljan sam !
Radi sve, ne požuruje... Higijena tip top !
Ajd daj neki kontakt od njeznam.i od.josipe.iz kc.52
god...sisata plavusa.prost.ima kod.zeljeznicke.u kc
I ja bih nesto vise saznao o njoj, mozda u privat? Hvala unaprijedznam.i od.josipe.iz kc.52
god...sisata plavusa.prost.ima kod.zeljeznicke.u kc
Nemoj biti naivan, prvo će tražiti da ti daš broj i onda dok ćeš dati neće ti se lik više javiti..govno od osobeI ja bih nesto vise saznao o njoj, mozda u privat? Hvala unaprijed
Ne bude ti dao kad je idiotAjd daj neki kontakt od nje
Pozdrav daj meni kontakt od dotične može na zlatkovzkuster@gmail.com ili privatPosalji link u inbox
Mislim da ne radi više,prije 3g sam bio kod nje,onda mi je rekla da ima 54g.I ja bih nesto vise saznao o njoj, mozda u privat? Hvala unaprijed
Vesna je povremeno u hr jer radi vani.Imate broj utipkajte i na wapu ima njena slika.Jel dobra zena mislim fizicki i jel se dobro prasi?
Posalji poruku u ppJavite se za razmjenu instagram kontakta od lakih djevojaka
Pošalji ppPosalji poruku u pp
Bravogospodo draga vi niste normalni,objavljivati imena gdje ko radi onda zbilja imate mozak ko zrzani kokot.
di je tu diskrecija a vi koji se hvalite pičke niste vidli,najbolje etikirati ta je ovakva ej kaj ste vi onda kurviši,šljam ajde molim vas,ko je i malo uporan ima vremena i novaca najdeš partnerica za sex.daj se skulirajte,neko se sexa da preživi otplati kredit,neko iz zadovoljstva,a ne da neko isprazni jaja i onda se okolo hvali ajde jadnici
A ti me zeznula. I ne zamjeram ti
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|