Terme Paradiso (Slovenija)

Pa bio sam u Tuhelju pricam za saunu i spa prostor i bilo je dosta drkadjija i jedan mladji par ali zenska daska tak da 0 . Bio sam u Paradisu i tamo je okey ali su meni po velicini i Jezercia jako dobra .

Išli bi kada prođu malo ove vrućine...a što bi točno htjeli to moram još sa suprugom razjasniti,ja bih mžm odnos
Akoniste 100% cvrsti u glavi.. I ako ti moras zenu nagovarati .imati ćete samo probleme..
Moja se već godinam lagano opusta i sada bez problema pristaje na sex da nas netko, za sada, samo gleda.
Zadnji puta nam se to svidjelo .

Ja bio jucer u Tuhelju i srednja zalost puno drkadjija... Bila jedna zena oko 50 god strankinja i u extremnoj sauni uso i popricali normalno a onda kasnije dosla neka mladja malo imala dobro tjelo i usla u saunu odma frajeri za njom... ali neznam u tuhelj dodjes na bazen platis puno i onda imas samo dva ulaska u taj dio di su saune...

Ja bio jucer u Tuhelju i srednja zalost puno drkadjija... Bila jedna zena oko 50 god strankinja i u extremnoj sauni uso i popricali normalno a onda kasnije dosla neka mladja malo imala dobro tjelo i usla u saunu odma frajeri za njom... ali neznam u tuhelj dodjes na bazen platis puno i onda imas samo dva ulaska u taj dio di su saune...
Zafo je u Stubakima neogranicen ulaz.. Ali je i klijentela drugačija.
Koliko god da sam bil tamo sa svojom zenom.. Jednom smo samo naletjeli na frajera koji je bio otvoreniji.. I na dosta ljudi koji ne postuju ono.. Mir i tišina.
Ali u bazenu.. Pogotovo iza 22h,vikendom.. i ako ugase svijetlo u vanjskom bazenu zna biti druga prica. I zna biti zanimljivo..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh