Pa da, odustanite jer lažete, bogati. Izmišljotine nisu činjenice. Jebi ga, lažovčino, više sreće drugi put.Nema smisla odustani.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, odustanite jer lažete, bogati. Izmišljotine nisu činjenice. Jebi ga, lažovčino, više sreće drugi put.Nema smisla odustani.![]()
Da, imaš pravoNema smisla odustani.![]()
Ja iznosim činjenice, ti i ovaj drugi laži. Naravno da morate odustati, ljude možeš varati neko vrijeme, ne možeš ih varati stalno. Bilo bi vam bolje da se ispričate ljudima.Da, imaš pravo
Neznam šta ovaj uzima, al očito nešto pogrešno![]()
Gle ljudi poput tebe sa IQ sobne temperature ne mogu shvatit puno tog.Ja iznosim činjenice, ti i ovaj drugi laži. Naravno da morate odustati, ljude možeš varati neko vrijeme, ne možeš ih varati stalno. Bilo bi vam bolje da se ispričate ljudima.
Ahahahahaha, gle idiote, nemaš kompetencije ni za prodaju starog željeza, a kamo li da možeš primijetiti nečiju inteligenciju. Lažeš i nepismen si.Gle ljudi poput tebe sa IQ sobne temperature ne mogu shvatit puno tog.
A normalni ljudi, koji se žele zabavit i koji imabu mrvicu u glavi odu na FF, tj svakako su na toj stranici jer tu traže partnere, pa tamo i mogu vidit 3B jer ima profil, sa adresom, videe od kluba, fotografije i sve drugo.
Al ne možeš ti to shvatit. A 90 % naših domaćih parova, cura i pojedinca koristi FF stranicu.
HahahahahahahahahaEvo, idioti. Lokacija![]()
Forbidden Fruit
www.ffruit.eu
Hotel u novom Zg
I da, odma te traži premium članstvo.
150€ godišnje.
Prevara, gospodo, prevara koja će biti prijavljana nadležnim tijelima.
Ja se pitam da li je moguće da si još uvijek online i želiš prevariti ljude? Uskoro će vam to biti onemogućeno.HahahahahahahahahaPa kakve to ima veze sa Wellness 3B ?
Ponekad se pitam, pa zar stvarno postoje oko mas toliko glupi ljudi, al baš ono glupi da glupiji ne mogu biti.
A kad ideš na njihov profil vidišJa se pitam da li je moguće da si još uvijek online i želiš prevariti ljude? Uskoro će vam to biti onemogućeno.
Evo konkretan događaj koji reklamirate u nepostojećem klubu. Kada klikneš na vidi više, što ti napiše za lok događaja?![]()
Forbidden Fruit
ffruit.eu
Dubrava
Zagreb
I poslije svih činjenica i dokaza koje sam iznio, ti i dalje tvrdiš da sam "glup". Mislim ono, ljudi koji su inteligentni sasvim sigurno poslije svih činjenica i dokaza neće nastaviti sa jednakim idiotarijama, ispriĉati će se ako su iole moralni. Al prevaranti očito nemaju pozitivnih ljudskih osobina.
Nepismeni, mislim ono, nisi savladao standarde materinjeg jezika u govoru i pismu, bogati, i cijeli dan mi pišeš da sam glup. Mislim ono, ono što učiš godinama prosječno inteligentni shvate bez problema, ti nisi uspio. Al ok, ako želiš još dokaza da se radi o prevari, nema problema. Tokom dana ću otići na adresu Makarska 40, pa sa javne površine snimiti nekoliko snimki. U ponedjeljak će vjerojatno inspektori na navedenu adresu, a sasvim sigurno će i ovu internet stranicu FF koju reklamirate, a radi se o 100% prevari, provjeriti.A kad ideš na njihov profil vidiš
Adresu
Broj telefona
Radno vrijeme i sve drugo.
AL DA, VIDIŠ DA SAM DOKAZIVAŠ DA SI GLUP
Samo na plavi napisi sandra svi smo ju prosli
Pa do sada si tvrdio da ne postoji adresa, otkud ti već sad i adresa ?Nepismeni, mislim ono, nisi savladao standarde materinjeg jezika u govoru i pismu, bogati, i cijeli dan mi pišeš da sam glup. Mislim ono, ono što učiš godinama prosječno inteligentni shvate bez problema, ti nisi uspio. Al ok, ako želiš još dokaza da se radi o prevari, nema problema. Tokom dana ću otići na adresu Makarska 40, pa sa javne površine snimiti nekoliko snimki. U ponedjeljak će vjerojatno inspektori na navedenu adresu, a sasvim sigurno će i ovu internet stranicu FF koju reklamirate, a radi se o 100% prevari, provjeriti.
E da sjetio se još nekoliko stranica koje uzimaju pretplatu, pa da ih odma u komadu sve prijaviš.Evo, idioti. Lokacija![]()
Forbidden Fruit
www.ffruit.eu
Hotel u novom Zg
I da, odma te traži premium članstvo.
150€ godišnje.
Prevara, gospodo, prevara koja će biti prijavljana nadležnim tijelima.
Neću ja, idiote. Nisam inspektor, ja samo proslijedim nadležnim tijelima, a oni postupaju po zakonu dalje. Tvrdio sam da ne postoji, a i dalje tvrdim, klub wellness 3B. Adresu je lako napisati, samo što se nalazi na toj adresi druga je stvar. Premium članstvo nije protuzakonito, samo što su premium članstvom jasno definirane pogodnosti koje ono pruža. Reklamirati dogđaje koji se neće dogoditi pa za to uzimati lovu, to je prevara. Ne znam koliko ste ljudi uspjeli prevariti, vjerojatno nekoliko njih, al ću se potruditi da više nikoga ne prevarite. Već se nekoliko mjeseci svađam s idiotima, a možda s jednim te istim idiotom koji ima nekoliko profila, oko tog nepostojećeg wellnessa. Izgleda da to ne pomaže, i dalje želite navući ljude i uzeti im lovu za ništa, pa sam lijepo sva saznanja oko tog wellnessa i te FF stranice uputio na DIRH, te na policiju pod internet prevare. Jebi ga dječaci, ja ću se ispriĉati ako sam bio u krivu, vi ćete odgovarati za vlastite postupke ako su protuzakonite.Pa do sada si tvrdio da ne postoji adresa, otkud ti već sad i adresa ?
Ma da, zatvorit ćeš ti i Forbidden fruit stranicu jer je prevara, jer naplačuju Premium članstvo
Opaki si ti neki igrač
Hoćeš i ovaj forum zatvorit jer se na njemu reklamira nešto što ne postoji te se reklamira lažna FF stranica koja vara ljude za pretplatu ??![]()
Dečko ti si zalutao ovdje..Neću ja, idiote. Nisam inspektor, ja samo proslijedim nadležnim tijelima, a oni postupaju po zakonu dalje. Tvrdio sam da ne postoji, a i dalje tvrdim, klub wellness 3B. Adresu je lako napisati, samo što se nalazi na toj adresi druga je stvar. Premium članstvo nije protuzakonito, samo što su premium članstvom jasno definirane pogodnosti koje ono pruža. Reklamirati dogđaje koji se neće dogoditi pa za to uzimati lovu, to je prevara. Ne znam koliko ste ljudi uspjeli prevariti, vjerojatno nekoliko njih, al ću se potruditi da više nikoga ne prevarite. Već se nekoliko mjeseci svađam s idiotima, a možda s jednim te istim idiotom koji ima nekoliko profila, oko tog nepostojećeg wellnessa. Izgleda da to ne pomaže, i dalje želite navući ljude i uzeti im lovu za ništa, pa sam lijepo sva saznanja oko tog wellnessa i te FF stranice uputio na DIRH, te na policiju pod internet prevare. Jebi ga dječaci, ja ću se ispriĉati ako sam bio u krivu, vi ćete odgovarati za vlastite postupke ako su protuzakonite.
Da? Kada će me zanimati što o tome misli neko slabih kognitivnih sposobnosti, javim ti.Dečko ti si zalutao ovdje..
@administrator daj makni ovog, vidiš da nije dobar u glaviNeću ja, idiote. Nisam inspektor, ja samo proslijedim nadležnim tijelima, a oni postupaju po zakonu dalje. Tvrdio sam da ne postoji, a i dalje tvrdim, klub wellness 3B. Adresu je lako napisati, samo što se nalazi na toj adresi druga je stvar. Premium članstvo nije protuzakonito, samo što su premium članstvom jasno definirane pogodnosti koje ono pruža. Reklamirati dogđaje koji se neće dogoditi pa za to uzimati lovu, to je prevara. Ne znam koliko ste ljudi uspjeli prevariti, vjerojatno nekoliko njih, al ću se potruditi da više nikoga ne prevarite. Već se nekoliko mjeseci svađam s idiotima, a možda s jednim te istim idiotom koji ima nekoliko profila, oko tog nepostojećeg wellnessa. Izgleda da to ne pomaže, i dalje želite navući ljude i uzeti im lovu za ništa, pa sam lijepo sva saznanja oko tog wellnessa i te FF stranice uputio na DIRH, te na policiju pod internet prevare. Jebi ga dječaci, ja ću se ispriĉati ako sam bio u krivu, vi ćete odgovarati za vlastite postupke ako su protuzakonite.
Ne znam za navedene, nisam dolazio u kontakt s tim stranicama. Ako se radi o prevari onda će ih netko sasvim sigurno prijaviti. Ako se ne radi o prevari, i sve je legalno, onda se ne trebate brinuti. Jebi ga, da si uspio savladati osnove išao bi lakše kroz život.E da sjetio se još nekoliko stranica koje uzimaju pretplatu, pa da ih odma u komadu sve prijaviš.
Imaš: Smokva, Iskrica, Njuškalo, mislim da ti te sve uzimaju pretplatu il dio koji se plaća, tako da možeš jednim udarcem više muha![]()
Badava, prekasno. Prijavu sam već poslao. A tko nije dobar u glavi pokazuje to da cijelo vrijeme radiš osnovne pravopisne pogreške. Ne moraš brinuti ako ne sudjeluješ u nezakonitim radnjama, opusti se, bogati.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|