AnteSplico
New member
Večer, ima li šta sigurno u Splitu (da je neko iša zadnjih par dana i da je cura sa slika). Pola njih šta se javin je ista poruka i ista adresa pa san skeptican, a druga polovica ne odgovori

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iden u yare tj ima više imena,pa javinVečer, ima li šta sigurno u Splitu (da je neko iša zadnjih par dana i da je cura sa slika). Pola njih šta se javin je ista poruka i ista adresa pa san skeptican, a druga polovica ne odgovori![]()
Pita više puta jel to ona kaže je sa slika,ja govorin ako nisi ovo češ vino ispri mene na eks popitIden u yare tj ima više imena,pa javin
Bogami ako je domace vino ne bi joj da kap da okusiPita više puta jel to ona kaže je sa slika,ja govorin ako nisi ovo češ vino ispri mene na eks popit
Nikad Split ni nije bija cilj, Split je vec osvojen, Zagreb je ciljPisalo je moguće Split doček jbg sad,minjaju odluke ko dite pelene
Cijela EU je i osvojena i pokorena odavno i sad će bit i opljačkana do zadnjeg centa.Nikad Split ni nije bija cilj, Split je vec osvojen, Zagreb je cilj
Da isplati seIsplati li se kod elise
Meni je ovaj forum posta ka rukomet, kada igramo sa Islandom svi zabijamo ali nikako napuniti mrižu samo šta je Island u ovom slucaju Brazil.Umisto Sigursona izbornik je TorcidaMertojak samo neznan koga staviti za našeg Tomu da bude u potpunostiPisalo je moguće Split doček jbg sad,minjaju odluke ko dite pelene
Ne javljaš ništa, kako je prošlo? Moran negdi večerasIden u yare tj ima više imena,pa javin
Bil ti bija problem staviti link od njenog oglasa?Evo me, preživia san, 100/30 uzea kod male doša s bocom rozea da to voli,i vidi čuda u Lidla akcija 4 € roze od najbolje loze Francuske. Doček kako san i pita bilo rublje za Hajduka tange i crne štikle priko imala bilu vestu Malo pijuckali engleski loš al nesmeta,malo prevoditelj, uglavnom skidam vestu a ispod bogovsko tijelo slike su kurac, znači koža glatka crnija put guza jebemi mater bolju nisan zamišlja kad bi sanja, visoka oko 170 ideala, glavica nevina slatka ko Lana Jurčević u mladim danima...znači još san pod dojmom,nisam tira pušenje bez , odradila to izvukla zmiju iz usta, malo sidilq na meni vazelin je morala koristit...bacia ns leđa malo ps na bok zguza,liza joj piercing na pupku drža za kosu lipo stenjala bez glume ikakve vidi se da gušta.onda dogy moja omiljena samo kaže pazi me, znači kad se naguzila ona crna čokolada od šupka ka da gledam 1000000€ ispri sebe još sw spustila skroz na prsa guštan ja i ona bogami,izvirila pička ko dite iz vrtića, i ima san još snage za jednu pozu iza svega( nisan reka uzea na pumpi limenku tonik pelin prije exa da malo uspori spermiče) a to je obukla ope štikle i s nogu je dera zguza na vratima od sobe
nezzz jel san sve napisa, znači prirodna je cila nisan vidia zgodniu odavno....osim zubi ima lipe navlake ko i moja baba sa 75 i nju bi potega da je mlađa 10 godina
zezan se uglavnom ne da je preporuka nego reka san joj da je vodin na piće svaki dan boli me ko če me vidit,lipotica
![]()
Nije to nikakava agencija ako što je jedan kolega napisa u osječkoj temiKakva je ova Boom boom agencija, jesu li pouzadni ? Vidim da imaju dosta oglasa, a čim su naši postoji sumnja haha
Kao*Nije to nikakava agencija ako što je jedan kolega napisa u osječkoj temi
Bil ti bija problem staviti link od njenog oglasa?
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|