Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ti tema o njoj pa čitaj.Ok, daj još nešto reci, može privatno
Ja ne znam da li sam ja lud ali koliko ja vidim na svim slikama nije ista osoba
Jel bija ko...ne mogu nac recenziju a sicam se da je vec bila u ST
Hvala
Drži li do diskrecije ? Čini mi se da je osoba koja nema puno tajniLegendarna Marija P... Nekima valja, nekom ne. Nije često u Splitu. Zaskočija sam je u Rijeci. Nedavno. Malo je mačana, ka i mi ovdi. Ne osuđujem. U stanu s babom, beštima. Ka, samo pušenje. 50-60€. Ako ne svršiš naguzi debelo dupe i udaraj. Ništa GFE, EGE... Jednostavno, ulični sex. Pražnjenje jeja. Ma, obična jebačina. Ima svoju rubriku.
Moš mislit...Drži li do diskrecije ? Čini mi se da je osoba koja nema puno tajni![]()
Kod nje je prometno ko za svetog Duju. Ta ne uspije nikog zapazit. Samo lovu na stol i spuštaj gače. Sljedeći.Drži li do diskrecije ? Čini mi se da je osoba koja nema puno tajni![]()
Kod nje je prometno ko za svetog Duju. Ta ne uspije nikog zapazit. Samo lovu na stol i spuštaj gače.
Ekipa nemojte tako ipak je to naša Mare ...Kod nje je prometno ko za svetog Duju. Ta ne uspije nikog zapazit. Samo lovu na stol i spuštaj gače. Sljedeći.
Ne pricaj gluposti, sve ruzne i debele...Jebat vas njemacka...U Njemačkoj 30 min naplaćivala 80 eura ,servis identičan .Ovdje 130 eura .Postali smo najskuplja država u Europi ...kakvih Rumunjki i Moldavki ima gore po laufhausima u Duisburgu i Bochumu (Ranya ,Viki ,Kristina , Nicole ) cure su Real Madrid i pola sata 50 do 70 ..može sve osim anal .Ovdje pola sata 120-130 eura uđem ,one unutra kao da meth valjaju te dočekaju !
...nemaš pojma! Njemačka je najveći bordel u EU! Sigurno ima ružnih i debelih i tamo, ali sasvim sigurno i onih pravih, i to po znatno većem broju nego EGE za Dalmaciju! Vi u Dalmaciji ste najebali što nema ništ', pa vas derru favela-koke sa cjenama: pola sata = 120 € i više. Jbg.Ne pricaj gluposti, sve ruzne i debele...Jebat vas njemacka...
Koliko mosKolko Matea daje shotova za uru?
Naci gleda vrime ne shots? Koja je cijena? Jel dobra u faci?Koliko mos
100/30Naci gleda vrime ne shots? Koja je cijena? Jel dobra u faci?
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|