SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ja sam se krajem listopada prvo dogovarao sa Laurom oko 14 sati za termin u 18 sati. I rekla mi da joj se javim dva sata prije. Ona mi poslala zadnju poruku u 14 i 50 i nije se javila do 17 i 20. A poslao sam joj više poruka ioko 16 sati da potvrdim termin a ona se nije javila do 17 i 20. Javio se onda Layli i ondovorila mi dva puta na poruku i više mi se nije javila za termin u 18 sati. Na kraju sam otišao kod Mateje i bilo mi je super kao i uvijek.

Ja sam se krajem listopada prvo dogovarao sa Laurom oko 14 sati za termin u 18 sati. I rekla mi da joj se javim dva sata prije. Ona mi poslala zadnju poruku u 14 i 50 i nije se javila do 17 i 20. A poslao sam joj više poruka ioko 16 sati da potvrdim termin a ona se nije javila do 17 i 20. Javio se onda Layli i ondovorila mi dva puta na poruku i više mi se nije javila za termin u 18 sati. Na kraju sam otišao kod Mateje i bilo mi je super kao i uvijek.
Cudi me kako nisi kontaktirao Vitoriju🤔. Vratila se u Split.

Moram ostaviti recenziju. Bio sam danas kod ove šinjorine i mogu dati sve preporuke. Cura ima tako pozitivnu energiju. Vedra je i nasmijana. Stan mali, ali čist i uredan, blizu Centra. Higijena joj je na visokom nivou. Akcija vrlo solidna, mijenjanje poza, oral sa zaštitom (meni ne smeta), akciju vodi dosta dobro, dade se ljubit. Jedino što se ne može dobiti je cunnilingus, čak ni uz nadoplatu jer to ne voli, ali naglašavam, ☝️, sa njenim stavom, ponašanjem, vedrinom i osmjehom, mogu samo reći OK, nema veze.
Uglavnom, vrijedilo je i otići ću opet kada ponovno dođe u Split. Postoji mogućnost još danas ili eventualno sutra da ostane u Splitu, tako da tko ima želju, slobodno neka ode. Cura je stvarna, bila je jednom u Splitu kratko prije godinu dana, ali u RH više je orijentirana na zadarsko i riječko područje...
Tolko za sada od mene, over and out... 😎

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh