SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Jel bija ko
Isplati li se poci
Propustio si šansu.Vidio si oglas,jel tako?Zašto nisi otišao bez da moraš pitati "dal se isplati"?Nećeš krepati ako platiš 100 ili 150.Kako jadno.Meni je bilo odlično sve.I drugima.Samo procjenitelju usluge Carlitu nije.

Propustio si šansu.Vidio si oglas,jel tako?Zašto nisi otišao bez da moraš pitati "dal se isplati"?Nećeš krepati ako platiš 100 ili 150.Kako jadno.Meni je bilo odlično sve.I drugima.Samo procjenitelju usluge Carlitu nije.
Nešto ti previše smeta iskrena iskustva mušterije... malo mi se čini "pre osobno"!
Realno, nije u 30tima kako piše u oglasu, slike izgledaju bolje nego realnost, za €100-150 imaš na ege znatno bolji ulog. Greška moja šta sam se htio okrenuti na vratima, ali sam ipak ostao zbog gubljenja vremena, putovanja i druge pi materine, uprotivnom nebi pisao svoje iskustvo. Kome pravo kome krivo.
Tko želi nek slobodno ide, ništa osobno protiv žene.

Nešto ti previše smeta iskrena iskustva mušterije... malo mi se čini "pre osobno"!
Realno, nije u 30tima kako piše u oglasu, slike izgledaju bolje nego realnost, za €100-150 imaš na ege znatno bolji ulog. Greška moja šta sam se htio okrenuti na vratima, ali sam ipak ostao zbog gubljenja vremena, putovanja i druge pi materine, uprotivnom nebi pisao svoje iskustvo. Kome pravo kome krivo.
To se ona javila😀

Lijepo od tebe što "misliš" na druge.Vidiš kako si se sjetio onog kad sam se tebi obratio otprilike prije tri tjedna.Da žena gubi zbog nečije očajne recenzije,nije u redu.

Pre osobno ili ne,dovoljno si napravio recenzijom.Pa onda pišeš nek slobodno ide tko želi.To se ne radi tako.Postaviš to drukčije,recimo "idite,probajte",a ne da se posereš zbog toga što si putovao ne znam odakle pa se sažalio nad samim sobom.Muškarac🤣

Jel bija ko
Isplati li se poci
Ovo su recenzije o njoj, pa odluči sam. Oglasi više nisu aktivni, ali to je ona 100%..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh