SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ko je koga sprda??? Nesto si pobuca poruke!! Ode smo da recenziramo, zadnja 3 puta sam bia kod nje,o kome cu pisat???
Poanta jeee..i virujem da ce se dosta vas slozit,kad vidis cijena za pola sata 100 eura direktno ti je nesto tu i sumnjivo! Najcesce se radi o 150 eura za njih 90posto.. i po mome ukusu i iskustvu jedtinija je od pola njih sta su skuplje a bezvezne!! Jedan cisto ljudski savjet put nje iz moga viđenja, a ako vec dajes savjete o cijenama, evo najiskrenije nikad nisam da priko 150 eura, a u 80 posto slucajeva bi zaokruzia na stotku. Kad me vec prikazivas slonom vamo
Il si pimp il si lud 3 opcije nema. Bia san u zenske i bilo je i boljih bilo je i gorih. Zatrpa si temu o zenskoj koda ima zlatnu pizdu. Aj bok aj.

Gotov sam ne brini..cudim se da i prije nije naletia neko ko ce iz par poruka procjenit moje psihicko stanje ! Ekipa gustajte pozdrav

Dragi forumaši ako želite najbolji sex experience onda definitivno morate ovo probat. Upravo se vraćam kući i još mi smiješak stoji na licu dok ovo pišem. Dogovorio sam trojac sa Laurom i Ellen i nikad bolji sex u životu nisam imao. Probao sam dosta trojaca, svi su bili osrednji ali ovo je stvarno pravo osvježenje. Moram reć da mi je Laura generalno postala omiljena ženska i više puta sam bio kod nje, sa Ellen sam bio samo jednom, te sam večeras odlučio da pitam Lauru ima li neku curu za trojac i ona mi je preporučila Ellen. Nisam ni znao da su prijateljice i da mi mogu priuštiti ovako zadovoljstvo. U zadnjih par godina ne sjećam se da sam ovoliko bio sretan nakon sexa i da se idem hvaliti po forumu😅.

Dragi forumaši ako želite najbolji sex experience onda definitivno morate ovo probat. Upravo se vraćam kući i još mi smiješak stoji na licu dok ovo pišem. Dogovorio sam trojac sa Laurom i Ellen i nikad bolji sex u životu nisam imao. Probao sam dosta trojaca, svi su bili osrednji ali ovo je stvarno pravo osvježenje. Moram reć da mi je Laura generalno postala omiljena ženska i više puta sam bio kod nje, sa Ellen sam bio samo jednom, te sam večeras odlučio da pitam Lauru ima li neku curu za trojac i ona mi je preporučila Ellen. Nisam ni znao da su prijateljice i da mi mogu priuštiti ovako zadovoljstvo. U zadnjih par godina ne sjećam se da sam ovoliko bio sretan nakon sexa i da se idem hvaliti po forumu😅.
Ako već pišeš svoje dojmove,onda zalipi i link od cura

Meni se jedna susida,portun do mene zove Laura,pa da se krivo ne protumači

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh