SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Svak ima pravo radit šta ga je volja i uzivat na svoj način,al da je u granici normale..oce li ih on lizat ili neće,to je njegova volja

Realno,možeš se razbolit ili umrit dok ideš u dućan ili di vec
Zato,bolje umrit ko jebač od sifilisa nego ko dijabetičar od cukra
Ne želim sam cjepidlacit nek radi svak šta oče ali nazvat se jebacem a placat kurve to da ih uvatis na šarm izgled status ovo ono jer si faca pa jebes ali bome ako plaćaš nebi ja to jebacem nazva tu i sebe ubrajam hahaha. Ali dobro možda stvarno ima jebaca ovde kojima nije dosta pa i platit moraju iako ako i je tako jako je mal postotak

Ne želim sam cjepidlacit nek radi svak šta oče ali nazvat se jebacem a placat kurve to da ih uvatis na šarm izgled status ovo ono jer si faca pa jebes ali bome ako plaćaš nebi ja to jebacem nazva tu i sebe ubrajam hahaha. Ali dobro možda stvarno ima jebaca ovde kojima nije dosta pa i platit moraju iako ako i je tako jako je mal postotak
Jebač je onaj koji jebe, a ko plati na kraju priče, e to je druga i puno dublja tema

Nisi baš puno pametan, čim ližeš pičku imaš 50 %šanse ds se nije prethodbo detaljno oprala. Sigurno onda i jebeš bez kondoma ako ti to dozvole. Sve to ti je ruski rulet. Meni je muka kad vidim zgužvane lancune na kojima je neko prije po ure jebava i izdrka. Srića da sve imaju tuš pa se odma idem tuširat. A ti si sigurno lazentni homić čim voliš lizat di je neko svršava. Pravi jebači ne ližu kurve već samo jebu a ližemo samo bliske osobe, žene i jebačice.
Ne ližem svakoj, samo onima kod kojih idem godinama, imam par njih u Splitu, Zagrebu itd...to su naše domaće žene/cure...i da..Volim Ruski rulet 🫴🃏bilo bi predosadno ovako 😈

Svak ima pravo radit šta ga je volja i uzivat na svoj način,al da je u granici normale..oce li ih on lizat ili neće,to je njegova volja

Realno,možeš se razbolit ili umrit dok ideš u dućan ili di vec
Zato,bolje umrit ko jebač od sifilisa nego ko dijabetičar od cukra
Više od 50% žena koje su oglašene na oglasima našim i stranim, ako postoji dobra ponuda i želja, tu onda ide sex bez limita, pogotovo ako se "klikne" sa nekom od njih, tako da za svakoga ima ponuda i za sve postoji potražnja..normalno ko i svugdje i u svemu ima svačega i svašta....treba biti pametan...

Jel se ko sića pičke Španjolske crna jako zgodna bila je sa cimericom u potkrovlju stan odma iza Centrala u gradu...nemogu je izbi iz glave, ispričala po života nie gledala vrime dupe imala strava,nižeg rasta

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh