SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Uh, stvarno znamo biti glupi, to se odnosi i na mene. Imao sam slične situacije. Ohladi, to ti je najbolje i potroši pare na pametnije stvari od prosječnog sexa ili nekad i ispod prosječnog... Zbroji koliko si potrošio na nju, i pokloni i večere, cuge, pa napravi eksperiment. Reci joj da si u financijskoj krizi, da nemaš novca trenutno i da će ti trebati dosta vremena da se izvučeš. Ili reci da imaš još neku drugu u rotaciji i da na nju trošiš novac. Vidi onda kako će se ta ljubav razvodniti. Jebiga, ništa novo, tako ljubav funkcionira
Ma nije ljubav u pitanju,vec mali osjecaji za nju. Nedaj boze da je ljubav 😅

Ma daj više ta ljubav na selu

Dolazi nam jedna plavusa. Izgleda da ce dobit profil od jedne koja vise nije tu. Na wap se vec vidi a i na instagramu je vec objavila kako liže sladoled u Splitu

Ma daj više ta ljubav na selu

Dolazi nam jedna plavusa. Izgleda da ce dobit profil od jedne koja vise nije tu. Na wap se vec vidi a i na instagramu je vec objavila kako liže sladoled u Splitu

E jbg,i ja sam tako skoro pukao za jednom. 9 susreta,od toga 6 placenih, tri na njen poziv, od ta tri jedan je zavrsio sexom. Setnjice kroz grad,sladoled, večerica uz more. Prednost je bila sto je mlada,i sto se bavi modelingom i sa tri frendice se bavi proizvodnjom i prodajom bikinija i tih slicnih stvari. Na pitanje zasto se bavi ovim, kaze brza lova, mjeeec dana i ima dodatna sredstva za pravi posao. A klijenata bogu hvala u dubrovniku nema toliko, da je za tjedana dana imala svega 5 klijenata,nije mene racunala. Nekako sam se sad ohladio,al se neki dan javila na instagramu da dolazi opet,i jbg. Morat cu malo glavu ohladiti
Preporuči mi je,ja je neću vodi nigdi samo u sobu

Ja večeras dogovorija pa ćemo vidit šta je na stvari

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh