SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Lera i Karina jesu za trecu neznam, samo jedna stvar bolje izgledaju i jedna i druga na slikama nego uzivo iako dobro izgledaju i uzivo, akcija ok vole kad ih se groblje jače jebe bar je meni bilo tako. Sveskupa ok nista posebno ponovija nebi. Cijena pojedinacno sat 200, skupa 400
Da javim da Aleksa tj. agencija sa ikonom bitcoina nije odgovorila na pitanje gdje je.
Ima profil u St, Bg i Skopju. Znači kurčina

Preporuka za Milu kad se pojavi, vrh vrhova ženska (imate brdo top recenzija, u licu je drugacija nego na slikama)

Preporuka i za plavu brazilku Suzanu

Otvorim oglas od Mile i vidim da imam njezin broj otprije. Bio s njome prije dvije godine i tad se zvala Eva. Tada mi je druženje s njom bilo 10/10. Sad sam se s njom dopisivao. Sutra ide iz Splita. Tako tko hoće druženje s njom neka požuri.

Zato šta je provjereno da kuja tako igra, stavi ti negativnu recenziju na Numbusteru pa ti vrata drugih cura budu zatvorena i nemaš di nego kod nje. To je napravila meni, mom priki i još nekoliko njih iz Telegram grupe. A o diskreciji da ne pričam.
To je napravila i meni i frendu također.Bas dobro kažeš da je mala kuja i to pokvarena.Ali moramo paziti šta pričamo jer Bruna je svetica i patnica ovdje.Steta sto se jedna tako draga cura pokvarila ili pokazala svoje pravo lice.Isto kao šta je šteta da je toliko nesposobna da radi za agenciju pa je pregazi 10 ljudi dnevno a da je Independent s 3,4 zaradi istu lovu

To je napravila i meni i frendu također.Bas dobro kažeš da je mala kuja i to pokvarena.Ali moramo paziti šta pričamo jer Bruna je svetica i patnica ovdje.Steta sto se jedna tako draga cura pokvarila ili pokazala svoje pravo lice.Isto kao šta je šteta da je toliko nesposobna da radi za agenciju pa je pregazi 10 ljudi dnevno a da je Independent s 3,4 zaradi istu lovu
Dobrodošao u klub.
Ima par njih koji odma skaču kad se nešto loše napiše o njoj. Red je napisat istinu, neka ljudi znaju za mogući rizik kad se ide kod nje. I normalno diskrecija joj nije jača strana. A šta se izgleda i same akcije tiče, tu je vrhunska. Al jebeš to kad je glava u kurcu, bar mi u Splitu imamo kvalitetan izbor kurvi.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh