SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pozdrav ekipa, evo da se malo uključim u raspravu. Vezano za ove kučke sa bonovima. Jučer sam se malo zajebavao sa ovom. Doista je žensko na tom broju ali toliko nesuvislih, nepovezanih rečenica da je to tragedija. Najprije sam je kontaktirao na WhatsApp, javila se, poslala cjenik i adresu. U naslovu piše Bačvice a dala je adresu u Kralja Zvonimira 93. Pa sam joj rekao da nikakvi bonovi ne dolaze u obzir nego samo keš na ruke. Tu se kao "naljutila", kao, što ja mislim o njoj, nije ona prevarantica, ona radi korektno. Prošlo je od prvog kontakta nekoliko sati i ponovo joj šaljem poruku predvečer, oko 18.00. Tad mi daje adresu Lovački put 11, na drugom kraju grada. Može keš na ruke, i da dođem oko 7. I ja, ne budi lijen, doista odem na adresu, zovem je i kaže mi da sačekam, da silazi po mene. I nema je par minuta...zove me i kaže da odem iza ugla u Tommy kupit bonove i da uzmem račun. Kažem joj, OK, kupit ću bonove ali nema šanse da ih vidiš prije nego ja vidim tebe. Neću ti ih fotografirati ni poslat nikakve brojeve. Dajem ti na ruke dupli iznos u kešu od dogovorenog, samo siđi dole i idemo kod tebe u stan. Ona opet traži bonove "za svoju picu" i ne želi dvostruki iznos u kešu. Jasno, odbio sam je bez razmišljanja, najeba sam joj sa matere i otišao dalje za svojim poslom. Provjerio sam ih nekoliko koje su se prijavile na našu županiju, sve je to isto smeće, sve su to bonovi i zajebi, pa ako se netko kojim slučajem dvoumi, NE KUPOVATI NIKAKVE BONOVE! Evo link te drolje, pa ako netko ima vremena malo se zajebavat s njom, navlačit je, cjenkat se i tako....

https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mija-studentica-novi-broj-oglas-6408190
A što si ti neki lumen pa misliš da ćeš ti njih zajebat? Svi jebači s ovog foruma odsvbo znaju da se s njima ne pregovars već odms ide block i fuck off, tako da si sam kriv. Pričalo se dosta o ocoj ženskoj, naručuje na adresi kralja zvonimirs 93 jer je tu benzinska preko ćuta, kao i lovački pur 11 je pokraj benzinske. Tako da je njima teško stat ukraj osim ignorirat i ne ulazit u bilo koju kombinaciju

A što si ti neki lumen pa misliš da ćeš ti njih zajebat? Svi jebači s ovog foruma odsvbo znaju da se s njima ne pregovars već odms ide block i fuck off, tako da si sam kriv. Pričalo se dosta o ocoj ženskoj, naručuje na adresi kralja zvonimirs 93 jer je tu benzinska preko ćuta, kao i lovački pur 11 je pokraj benzinske. Tako da je njima teško stat ukraj osim ignorirat i ne ulazit u bilo koju kombinaciju
Čovik se malo poigra s njom i da joj do znanja da je prevara

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh