Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fake ili...![]()
Mija, studentica
Ako si spreman za druženje ja sam tu. Imam sama svoj prostor, a i možemo se dogovoriti za dolazak. Mlada sam cura…www.oglasnik.hr
Lovacki put 11.... sve jasno
I ti bi joj dao 200 e za pola sata????Jel iko ikad bija kod ove dame...traži 200/30![]()
Pa to je previše.Ja sam cesto u Pashe i cijene su dosta manjeI ti bi joj dao 200 e za pola sata????
Imaš maserku JennyDali ima neka za masažu sa sretnim završetkom
Pozdrav koja je to starija ja volkm starije jel mi mos poslat link molim teSlažem se. Volim starije ženske poput nje. Ali, jako se teško opušta. A, iskreno, ima jako dobro tijelo.
Super si napisao.
A ko nije bija? Bili smo sviDali je netko bio kod Elise ili Helene,kako li se već zove.ima dobre recenzije
Prijo moj nije bio samo oni ko nije tija otićDali je netko bio kod Elise ili Helene,kako li se već zove.ima dobre recenzije
Ja nisam bio.kakva je?Prijo moj nije bio samo oni ko nije tija otić
Nema greške. Ljubi se, mazi se, moš pozu koju oćeš. A šta se tiče izgleda, mene ne pitaj. Meni su sve žene zgodne od 18+ do cca 50 godinaJa nisam bio.kakva je?
Gdje joj mozes svrsitiNema greške. Ljubi se, mazi se, moš pozu koju oćeš. A šta se tiče izgleda, mene ne pitaj. Meni su sve žene zgodne od 18+ do cca 50 godina
Di god oćeš. Dopušta čak i u ustaGdje joj mozes svrsiti
Super ako je tako.Dali se je netko javljao onom paru?Di god oćeš. Dopušta čak i u usta
Normalno da neI ti bi joj dao 200 e za pola sata????
I to je tocno kao sto je kolega primebil u drugoj temi napisaTu je i qwertz koji je prije bia ok, a sad se lagano sprda.
Svaka njoj čast, lipa cura ali pitanje je kakva je kvaliteta usluge.Jel iko ikad bija kod ove dame...traži 200/30![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|