SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Uglavnom, sve preporuke za ovu curku i s moje strane. Posjetio sam je na preporuku jednog starijeg i iskusnijeg kolege s ove stranice i mogu reći da je i ovaj put bio u pravu... Cura izgleda dosta mladoliko pa sam se dvoumio hoću li ići ili ne, međutim u nedostatku drugih opcija, a uvažavajući kolegino mišljenje riješio sam da odem. Cura ima apsolutno sve, znanje, pozitivnu vibru, dovoljnu dozu ozbiljnosti i najvažnije pravz dozu one mladenačke ludosti...
Ako tko dogovori meeting, uzmite slobodno 1 sat i uz to dogovorite masažu. Cura profesionalno masira i to je pun pogodak. Je cijena nešto viša od prosjeka, ali isplati se...
Kako sam shvatio u subotu ide ća iz Splita i vratit će se tek najesen, pa ko voli nek izvoli...
Zdravi i veseli bili, živiliiiii... 🥂

Uglavnom, sve preporuke za ovu curku i s moje strane. Posjetio sam je na preporuku jednog starijeg i iskusnijeg kolege s ove stranice i mogu reći da je i ovaj put bio u pravu... Cura izgleda dosta mladoliko pa sam se dvoumio hoću li ići ili ne, međutim u nedostatku drugih opcija, a uvažavajući kolegino mišljenje riješio sam da odem. Cura ima apsolutno sve, znanje, pozitivnu vibru, dovoljnu dozu ozbiljnosti i najvažnije pravz dozu one mladenačke ludosti...
Ako tko dogovori meeting, uzmite slobodno 1 sat i uz to dogovorite masažu. Cura profesionalno masira i to je pun pogodak. Je cijena nešto viša od prosjeka, ali isplati se...
Kako sam shvatio u subotu ide ća iz Splita i vratit će se tek najesen, pa ko voli nek izvoli...
Zdravi i veseli bili, živiliiiii... 🥂
I još jedna stvar. Higijena je vrhunska, obavezno tuširanje kod nje, ako niste friški, kao i pranje ruku koje obavezno traži... ☝️😎

Nisam isa preko te stranice, ali vidim jednu kod koje sam isa preko ege-a cijene su taman kao sta pisu tu na stranici, tako da mozda su i ostale legitimne
Ova stranica le zajeb ,posla 5-6 poruka i svaka pita odkle si,iako piše split nijedna nije u splitu.pw šalje neke dobre cijene ali traži neki kurčevi bon,nije abon,za napravit rezervaciju.drčite se ipak EGE,tu je s plaćanjem uglavnom sve pošteno.

Uvalila se na EGE jedna od tih sa te stranice pod imenom Lenalac... Ista shema, pita te za grad iako stoji da je u Splitu i traži bon... Navodno na ruke (moš mislit). U oglasu piše da je Srpkinja, ali u dopisivanju pišu čisto hrvatski, doduše s gramatičkim greškama.. Vjerojatno neki cigići kladioničari...
Ova stranica le zajeb ,posla 5-6 poruka i svaka pita odkle si,iako piše split nijedna nije u splitu.pw šalje neke dobre cijene ali traži neki kurčevi bon,nije abon,za napravit rezervaciju.drčite se ipak EGE,tu je s plaćanjem uglavnom sve pošteno.

Ako posumnjate, provjerite slike preko google objektiva, Lenalac je tako skinuo slike s interneta i postavio na EGE. Traži bon. Kako se prijavljuje administratoru da bannira taj oglas? Očita prevara.

Nemas ni broj Za zamjenu sta se javljas papak? Ti bi broj da jebes servirano? 😂 Idi jebi bakice
Puši kurac majmune,ka prvo ne tražiš za zamjenu već tražiš na aircash uplatu,što je isto kao ovi prevaranti šta traže unaprijed abon.ovo je forum za rdzmjenu iskustava.a moje iskustvo s tobom je da si varalica i da si zajeb.tako ds ti se niko ne javlja jer si pušikurac

Puši kurac majmune,ka prvo ne tražiš za zamjenu već tražiš na aircash uplatu,što je isto kao ovi prevaranti šta traže unaprijed abon.ovo je forum za rdzmjenu iskustava.a moje iskustvo s tobom je da si varalica i da si zajeb.tako ds ti se niko ne javlja jer si pušikurac
Ne trazim nikakvu uplatu, ne izmišljaj laži samo zato jer ti nisam dao broj iz razloga jer se ponašaš ko kreten.

Imaš profil napravljen prije par dana,komuniciraš preko telegramađda ne ostaviš svoj brok,tražiš uplatu preko aircasha i još sereš tu.brzo smo te ubrali da si fake,prevarant i varalica.makni se s foruma jer je za tebe remetinec
Bas mi je drago da ti nisam dao broj od cure jer pokazujes pravo lice sebe tj kakav si neodgojeni idiot. Pokušaj napisati veci tekst mozda ce ti ljudi povjerovati kako izmišljaš laži samo iz razloga jer si ljut sto nisi dobio broj. Novi sam na forumu i gdje je problem, Vjerovati cemo tebi jer nisi novi na forumu? Klasican primjer pokušaja zavaravanja. Sta ces jos napisati da sam mlad pa i to ne odgovara? Jadan ti je pokusaj stvaranja lažne slike o meni da tražim novac.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh