SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Mislia sam nista pisat u vezi plave sta je (bezvezna) tema postala, ali eto hocu ipak.

1. u trazilici ima nesto o "njoj" jos od prosle godine i to od mene. Ako se malo bolje procita onda se vec nesto moze zakljucit

2. ako bi se ege malo prolistalo bolje, onda bi se primjetilo nesto u vezi mob-broja da ima 3 profila jos

3. ako se nema vrimena za 2. onda postoji opcija na wap samo napisat hello i upitat sliku/video. Tako bi 2. skratilo oni 5 min posla

Sa kurcom se nemisli, nego se jebe. Cheers

Izbjegavat ovu tuku,umisljena do bola i ne postuje zelje klijenta.
Zamraci sobu ko da je mrkla noc i pusi tako da ne osjetis da joj je u ustima.
Jedino dobro sto kuji mozes svrsit u usta,cijena drzi 250 za uru al spusta svima na 200.

Obavještavaju se članovi Bruna fan cluba da je naš najslađi bonbončić otiša u Zagreb. Focker kaže da ide doma kod svojih u Brazil i da će se vratit. Do tada ćemo se utješit sa nekim drugim damama. Moj izbor su Alina i Gabriele Agat.

Spletom nesretnih okolnosti mi je propa dogovor sa Aline, pa kažem idem provat opet. Kontaktiram je priko profila i vidim da nije isti broj ka onaj od prije. Normalno s druge strane je agent koji mi ponudi Victoriu, Selin i Sofiu. Zafalin se čoviku i tražim Aline koja mi je napeta, a on da je Aline otišla. Samo tako da znate, još jedna top riba manje u splitskom akvatoriju.

Druga cura na mojoj listi želja je mala Gabriele Agat koja dosta baca na Brunu.
Problem je šta joj je profil na ege čas aktivan, čas nije. Posla sam joj poruku jučer i još uvik mi nije odgovorila.

Spletom nesretnih okolnosti mi je propa dogovor sa Aline, pa kažem idem provat opet. Kontaktiram je priko profila i vidim da nije isti broj ka onaj od prije. Normalno s druge strane je agent koji mi ponudi Victoriu, Selin i Sofiu. Zafalin se čoviku i tražim Aline koja mi je napeta, a on da je Aline otišla. Samo tako da znate, još jedna top riba manje u splitskom akvatoriju.
Ma kad je ta Aline uopće bila ovdi.. mislim da ti je agent da pogrešan info..

Izbjegavat ovu tuku,umisljena do bola i ne postuje zelje klijenta.
Zamraci sobu ko da je mrkla noc i pusi tako da ne osjetis da joj je u ustima.
Jedino dobro sto kuji mozes svrsit u usta,cijena drzi 250 za uru al spusta svima na 200.

Cura je prva liga bio sam upravo kod nje ponovno ja neznam dali si ružan ili star ili možda smrdiš ali ja sam imao najbolji seks s tom curom sljedeći put se operi i dođi kod cure jer cura vodi higijenu doslovno nakon mene se odma išla tuširati a isto tako vjerujem da to očekuje i od klijenata ..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh