SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Slaba je s engleskim, koristi Google prevoditelj ali meni je preslatka kad parla na portugalskom.
Ne voli da je se pleska po guzi, ne voli grubo.
Ako je neko više puta bia s njom nek napiše još.
Engleski zna bolje nego prije 2 godine kad sam prvi put bio kod nje, al mi je simpa kad za vrime seksa tu i tamo se oglasi na portugalskom. Inače je baš lipa i simpatična, jako sexy, dobre sise i guza. Bio sam više puta s njom. Sićam se kako mi je lani kad sam došao govorila kako je bole noge, pa me zamolila da joj izmasiram noge. Nije mi bilo krivo... 😊

Engleski zna bolje nego prije 2 godine kad sam prvi put bio kod nje, al mi je simpa kad za vrime seksa tu i tamo se oglasi na portugalskom. Inače je baš lipa i simpatična, jako sexy, dobre sise i guza. Bio sam više puta s njom. Sićam se kako mi je lani kad sam došao govorila kako je bole noge, pa me zamolila da joj izmasiram noge. Nije mi bilo krivo... 😊
Molim, masiras joj noge????
Ja sam mislio da ja imam ekskluzivu na to!!!!
NEmojte mi reci da joj jos netko masira noge!!!!

Ha ha, baš to kad se oglasi na portugalskom!
Ma Bruna je top, iako sigurno ima vještijih cura u krevetu (Irina), Bruna je bombon koji triba provat. Samo pazit da nam ne bude ka Richardu Gereu.

Ha ha, baš to kad se oglasi na portugalskom!
Ma Bruna je top, iako sigurno ima vještijih cura u krevetu (Irina), Bruna je bombon koji triba provat. Samo pazit da nam ne bude ka Richardu Gereu.
Je, al izgled i godine su na strani Brune, a i jeftinija je. Mislim da je, tj siguran sam da je najbolji izbor trenutno. Slatka i prezgodna za 200, tesko bolje mozes naci.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh