kuratisplićo
Well-known member
O komu o čemu ti?Neznam Koliko znate ali u zadru se desila ljubav.... udala se u čeka papire ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O komu o čemu ti?Neznam Koliko znate ali u zadru se desila ljubav.... udala se u čeka papire ....
I ja ovu pratim,ima i na EGE oglas.I stalno je Split-Rijeka.Ali nikako vidit neku recenziju
Prika, to se vec foruma ne tice, privatne stvari nek ostanu privatne bez obzira tko se s cim prije bavio.Neznam Koliko znate ali u zadru se desila ljubav.... udala se u čeka papire ....
Zaobiđi ga,vidiš da svako toliko iskoči iz paštetePrika, to se vec foruma ne tice, privatne stvari nek ostanu privatne bez obzira tko se s cim prije bavio.
To ti je ono kad si očito debil pa ideš pisat takve stvari,ako su uopće i istiniteGledaj, jucer onaj mali Dino blebece o čokoirini, vec se desavalo da izlaze na forumu privatni instagrami od cura koje dođu ovdje, imena i prezimena, sad on o nekima. To uopce nije u redu, zamisli da se pocnu pojavljivati tvoji podatci na forumu ovog tipa ? Privatni zivot treba ostaviti van ovoga i ne izbacivati informacije takvog tipa, mislim da je to osnova kulture, ako znas nesto o nekome sto mozda nije za javnost, zacepi gubicu i postuj tuđu privatnost. Jedno je zajebancija, a ovo moze nekome prouzrociti gadne probleme. Osim toga, stvarno ne vidim poantu u takvom postupku, sta si bitan ako znas nesto o nekome sto drugi ne znaju. Ako si vec takva faca, prvo objavi svoje ime i prezime pa onda ajde dalje.
mio santo che babaNeznam Koliko znate ali u zadru se desila ljubav.... udala se u čeka papire ....
U pravu si, kao sto si ti izabrao biti kreten i za sada ti to ide fantastičnoPa koga boli kurac za te kurvetine same su izabrale bit kurve![]()
zašto onda ideš kod njih?? i tvoj mali penis, želiš li ga zadovoljiti?Pa koga boli kurac za te kurvetine same su izabrale bit kurve![]()
HahahahahahhahahU pravu si, kao sto si ti izabrao biti kreten i za sada ti to ide fantastično
Di je tebi ime i prezime, jel picketino?To ti je ono kad si očito debil pa ideš pisat takve stvari,ako su uopće i istinite
A šta se tiče imena i prezimena dotičnog,neka napiše ako nije PIČKA
A očito je..
Ko se tebi uopće obraća??Di je tebi ime i prezime, jel picketino?
Sta se bojis da nebi neko tvoj vidia da ides na kurve mozda?
Svi mi ovdi smo mačani. Zavaraju nas silikoni a u stvarnosti preplačujemo drogirane nimfomanke i nositeljice virusa.Pardon ako san ikoga uvridija al niste ni vi nesto bistriji od mene jer da jeste nebi bili tu tipkali smenon priko foruma za ocjenjivanje kurvi![]()
Je brate upravu si,svrsis razmisljas o postojanju i govoris sebi koji mi je kurac ovo tribaloSvi mi ovdi smo mačani. Zavaraju nas silikoni a u stvarnosti preplačujemo drogirane nimfomanke i nositeljice virusa.
Ja kao netko ko se ode dosao interesirati isto mislin da si ti tu puno veci debil od ostalih.Je brate upravu si,svrsis razmisljas o postojanju i govoris sebi koji mi je kurac ovo tribalo
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|