Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bia san danas kod nje, vjerojatno je jasno zbog čega. Znači nije independet ka šta piše,nego je agencija. Stan na 4.katu,puši sa iako u poruci piše bez. Ka i svaka manje više na slikama bolja nego uživo,ali ko voli velike prirodne sisetine onda je dobra svakako. Ako je kome bitno, ok priča engleski,može se sporazumit i pričat s njom. Akcija solidna ,ništa specijalno. Pola sata 130. Bit će tu još 3 dana.p
Jbt pripa san se kad san otvoria stranicuBia san danas kod nje, vjerojatno je jasno zbog čega. Znači nije independet ka šta piše,nego je agencija. Stan na 4.katu,puši sa iako u poruci piše bez. Ka i svaka manje više na slikama bolja nego uživo,ali ko voli velike prirodne sisetine onda je dobra svakako. Ako je kome bitno, ok priča engleski,može se sporazumit i pričat s njom. Akcija solidna ,ništa specijalno. Pola sata 130. Bit će tu još 3 dana.
Jedino plus šta je Slovenka pa je moš razumit:Jbt pripa san se kad san otvoria stranicu
Nije slovenka,nego španjolka. Ne znam uopće zašto je to napisala. Vjerojatno joj to agencija piše,jer je spomenila da će ić u Sloveniju iza.Jedino plus šta je Slovenka pa je moš razumit:
Pridi, jebi me, kadim se globoko
Ima li neko da je dobia džabe u neke Latine? Tipa bia si fenomenalan, pa te opet zvala.
Jesam ja lud ili je ona trans. Jer tako mi izgleda iskreno.
Šta reći, opuštena je i zna pričat engleski
Puši ga sa gumicom i liže jaja
Sise velike prirodne koje će mi nedostajati još večeras
Jebačina nije kao i u mladih cura koje su energičnije vidi se razlika
Preporuke za ugodno druženje. Ja ću ponoviti
Bio kod dotične i okrenuo se, fotoshop radi čuda, al sise vise do pupka ostatak nebi komentirao. Za ovaj iznos ipak treba biti mlađa 15godina. Lp
Šta reći, opuštena je i zna pričat engleski
Puši ga sa gumicom i liže jaja
Sise velike prirodne koje će mi nedostajati još večeras
Jebačina nije kao i u mladih cura koje su energičnije vidi se razlika
Preporuke za ugodno druženje. Ja ću ponoviti
Piše "Page not found" neznam jeli do linka ili do straniceEvo Splicani, frendovi moji dolazi vam u četvrtak jedan neubrani cvit,budite njezni i dobri prema njoj link je u nastavku preporuke moje sad je kod nas,da i mi dobijemo nesto prije Vas
Ćićkava ValentinaEvo Splicani, frendovi moji dolazi vam u četvrtak jedan neubrani cvit,budite njezni i dobri prema njoj link je u nastavku preporuke moje sad je kod nas,da i mi dobijemo nesto prije Vas
Do linka jos danas je u Sibeniku sutra u Splitu čičkava Valentina kamo je Kuratisplićo znaPiše "Page not found" neznam jeli do linka ili do stranice
Upratia san ju već pa kad si joj stavia link san pretpostavlja o kome se radiDo linka jos danas je u Sibeniku sutra u Splitu čičkava Valentina kamo je Kuratisplićo zna
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|