Ja mislio neka sa peškarije ono "po friškinu **friški

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislio neka sa peškarije ono "po friškinu **friški

Tek san sad vidia detaljno slikuJa mislio neka sa peškarije ono "po friškinu *
Baš je mršavica ne piza niti vrića cimenta.Tek san sad vidia detaljno sliku
Neman ništa protiv piercinga,dapače
Ali kad vidin ovoj ovako probušen nos,stavila si potkovu od konja u nos
Pa jebenti pasa
Šta bi reka jedan moj susid od 7 banki kad vidi ovakvu žensku, čini mi se đir "Droga Portorož"...Baš je mršavica ne piza niti vrića cimenta.

A baš to..kad bi se zaletia odpozadi sa svojih 1.92 i cca 105kg,pukla bi napolaBaš je mršavica ne piza niti vrića cimenta.
Strašno
Dogovoria se sad s njom sve, doša do lokacije, nema odgovora više.
Kaže jedan moj radnik iz Zagvozda: "kad je ovaj rastavi, nema tog kirurga koji će je sastavit..."A baš to..kad bi se zaletia odpozadi sa svojih 1.92 i cca 105kg,pukla bi napola

Pričekaj
Himna ovog "rendez-vousa" može bit ona od Rozge: "Nema slike, nema tona"...

Došla je danas,tako da vjerojatno je još u fazi pripreme itdPričekaj
BonJel čemu ova jel ko prova

Tamo gdje tvoja želja postaje stvarnost … 💋
Njegovana dama te prima u diskretnom, čistom i klimatiziranom prostoru. Nježnost ili strast – ovisi samo o tebi. 💆…www.oglasnik.hr
Došla je danas,tako da vjerojatno je još u fazi pripreme itd
Bio isti oglas nedavno u Split ili Zadru...uglavnom, bonaš.Friškim oglas..baš san jutros vrtia PO ovako bzvz
Svako ima svoje. Meni se nije diga haha, pa i ono sto je napisala od service pola toga ne radi. Pa mi mozda pala zelja, a Bruna ona kraj firula me bila iscidila. Znaci zenska je bila top, sve dala i lizanje i ljubljenje..Sad ste me spizdili, nakon početnog izlaganja di je bila top pička došlo je da je bezveze....hahahahaha, al svakako, svak ima svoj utisak pa otić ću pa ću javit.
Daje ona i više od toga..ja san više puta bia u nje,pa mi je drukčije..i sad kad se vratila iz Rijeke je bila sama u stanu,pa je i to igralo bitnu ulogu..Svako ima svoje. Meni se nije diga haha, pa i ono sto je napisala od service pola toga ne radi. Pa mi mozda pala zelja, a Bruna ona kraj firula me bila iscidila. Znaci zenska je bila top, sve dala i lizanje i ljubljenje..
Da, ispituje cijene na tržištu.Došla je danas,tako da vjerojatno je još u fazi pripreme itd
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |