SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Moja preporuka za Aglayu. Opet sam je posjetio, još pod dojmom. Žena stvarno zna kako postupati s muškarcem, od početka do kraja. Svaki euro je kvalitetno potrošen, definitivno zaslužuje poštovanje i vidi se da uživa i zna što radi. Nije kao neke balavice koje su se došle natući novaca na brzinu.
Sike su njene na profilu ipak, naravno zamućene ali to je to šta možete očekivati. What you see is what you get 😉
Link

Danas sam se odlucija pocastit nakon dugo vrimena
Ima neke cudne tarife cak i postoji 15 min za 50e ali samo sex
Dogovorim 20 min 100e gfe
Prvi put u zivotu da necu zalit niti dan nakon ,cura je predivna ...mlada ,zgodna ,nasmijana , predana 100 posto
Grize ,grebe ,stenje
Pusi do kraja , i jako uska ,stvarno mi nije jasno kako ali je jako uska
Slabo prica engleski ali se trudi postavit klasicna pitanja (odakle si bla bla) i na ista zna odgovorit....pri ulasku u sobu zakljucala je vrata ,u stanu je s jos jednom curom koju sam vidia u odrazu ogledala ali neznam koja je ,nisam tio bit nepristojan
Neznam zasti ali dopustila mi je da joj svrsim usta iako je nakon toga trcala u wc isprat usta ...sve u svemu odlicno iskustvo i definitivno preporucam.
Ne odgovaram u privatne poruke...hvala.

ja bio zenska cisto oke nasuprot Fine... pola sata 100 €, cim sam dosa nudi tusiranje ocjenila da sam cist i uredan, trudi se nesluzbeno cavrljat nesto ubada engledsog... krece akcija trudi se jako puno, pusenje bez...pusta sve nidi i ljubljenje i radi sve... moram priznat da je na slikama cak i bolja... iako nije to sad velika neka akcija... vridi probat

ja bio zenska cisto oke nasuprot Fine... pola sata 100 €, cim sam dosa nudi tusiranje ocjenila da sam cist i uredan, trudi se nesluzbeno cavrljat nesto ubada engledsog... krece akcija trudi se jako puno, pusenje bez...pusta sve nidi i ljubljenje i radi sve... moram priznat da je na slikama cak i bolja... iako nije to sad velika neka akcija... vridi probat
Ako ne proban neću ni znat..a uvik se vidi razlika kad se slikaju i kad stave video

Čim pušta sve dobro je

Jel jaka uživo atributi, vidim dupe na slici mislim da sidi na 2 stolice

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh