SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Zašto se ja nisam sitija imena kuratisplićo???? Onda ima li koja dobra? 3 puta sam pokuša pročitati ovu zadnju stranu foruma ali ne ide.... Teksta pun k... a ništa poučno😅. Ponude ima na EGE ali nijedna neće video poziv. Jel bija tko zadnjih par dana da je zadovoljan?????

Hahaha koji ste vi ludjaci, mene zivo zanima ovi likovi sta pitaju adresu, a nisu kontaktirali curu. Sta oni cine kad dodju na dresu?

Jel tamo voajere i kampiraju kad ce je vidit ili misle da je EGE ka mcdonalds drive thru i da ce tamo na parlafon pisat Daniela/Bella/Elisa/Sol i samo treba pozvonit i ova pusti unutra :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Hahaha koji ste vi ludjaci, mene zivo zanima ovi likovi sta pitaju adresu, a nisu kontaktirali curu. Sta oni cine kad dodju na dresu?

Jel tamo voajere i kampiraju kad ce je vidit ili misle da je EGE ka mcdonalds drive thru i da ce tamo na parlafon pisat Daniela/Bella/Elisa/Sol i samo treba pozvonit i ova pusti unutra :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Da, tocno tako. Stvarno moras bit xxxx kad postavis pitanje i jos xxxx kad odgovoris

Isto kao pitanje: ovu su hvalili pi ciloj HR i sad je u Splitu i kakva je?

To je i razlog sto vise i necu pisati ovdje

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh