nema labavo
New member
A bar si ti dovoljno dugo ode da znaš razliku između dojmova i sranjaJa sam uvijek za poslušati tuđe mišljenje i dojmove...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A bar si ti dovoljno dugo ode da znaš razliku između dojmova i sranjaJa sam uvijek za poslušati tuđe mišljenje i dojmove...![]()
Tko je uopće ta Sabina o kojoj ovaj priča?Ljudi čisto da podilim neke stvari s vama.
Koliko puta ste otišli razočarani i bacili pare ako vam triba savjet i ko valja javite se .
Uglavnom u Hrvatskoj je broj jedan samo jedna žena a to je Sabina i posli nje sve gubi smisao sta se tiče ovog sporta. Onaj koji je u tom krugu je čak sretan sta plati jer takv3 je nemoguće opisati
triba to doživit.
Fizički je savršena psihički jos savrsenija
Osoba u koju bi se neko ovako moga zaljubiti ko je manje iskusan.
Uglavnom izgled 10/10
Usluga 10/10
Pušenje 10/10
Sex 10/10
Komunikacija i stil 100000
Postoji opcija da primi par novih ali moraju bit top topova i gospoda u svakom smislu a ne klošari kojima je bitno jel.200 ili 250 e
Znači ako mislite da je puno hvalim molim kolege koji imaju tu čast djelit je da potvrde ovo sta pričam.
Ima ih još u hrv 2 3 a o njima drugu put
Prvi komentar ide ipak kraljici ovog posla svi je znate kao Sabina!!!
Jos kad me ona pohvali da iman jedan od najvećih i najboljih sta je vidila u zivotu onda znate da sad primate savjete od iskusnjare i ako budete slušali imat ćete srice u ovom sportu
Pozdrav do drugog puta
Prijatelju neda mi se prica ko je koliko i ko i sta ali da bi se kladit da sam ja u ovom sportu isto sta i Modrić u nogometuA bar si ti dovoljno dugo ode da znaš razliku između dojmova i sranja
Neka čujem do kraja pa ću onda procijeniti...A bar si ti dovoljno dugo ode da znaš razliku između dojmova i sranja
Sabrina, ne Sabina...Tko je uopće ta Sabina o kojoj ovaj priča?
Nije ni Sabina ni Sabrina nego J….Sabrina, ne Sabina...
Zar nije najbolja i broj jedan u Hrvatskoj ova ženska??Ljudi čisto da podilim neke stvari s vama.
Koliko puta ste otišli razočarani i bacili pare ako vam triba savjet i ko valja javite se .
Uglavnom u Hrvatskoj je broj jedan samo jedna žena a to je Sabina i posli nje sve gubi smisao sta se tiče ovog sporta. Onaj koji je u tom krugu je čak sretan sta plati jer takv3 je nemoguće opisati
triba to doživit.
Fizički je savršena psihički jos savrsenija
Osoba u koju bi se neko ovako moga zaljubiti ko je manje iskusan.
Uglavnom izgled 10/10
Usluga 10/10
Pušenje 10/10
Sex 10/10
Komunikacija i stil 100000
Postoji opcija da primi par novih ali moraju bit top topova i gospoda u svakom smislu a ne klošari kojima je bitno jel.200 ili 250 e
Znači ako mislite da je puno hvalim molim kolege koji imaju tu čast djelit je da potvrde ovo sta pričam.
Ima ih još u hrv 2 3 a o njima drugu put
Prvi komentar ide ipak kraljici ovog posla svi je znate kao Sabina!!!
Jos kad me ona pohvali da iman jedan od najvećih i najboljih sta je vidila u zivotu onda znate da sad primate savjete od iskusnjare i ako budete slušali imat ćete srice u ovom sportu
Pozdrav do drugog puta
Ja bija meni nije, solidno prolazno ali ništa posebnoZaboravih staviti link na ovu san mislija
Onogatiboga, em obdaren em zlatna lopta. Ima na firulama u podrumu takvih na vagone.Prijatelju neda mi se prica ko je koliko i ko i sta ali da bi se kladit da sam ja u ovom sportu isto sta i Modrić u nogometu
Sportski pozdrav
Pa ne znam dosta njih je hvale posebno u Splitskoj temi pa sam mislio da je ona najbolja. Ja osobno nisam išao pa ne znam kakva je.Ja bija meni nije, solidno prolazno ali ništa posebno
Meni je u top 5. U nekim je stvarima najbolja.Zar nije najbolja i broj jedan u Hrvatskoj ova ženska??
CrmljaauuuuOnogatiboga, em obdaren em zlatna lopta. Ima na firulama u podrumu takvih na vagone.
Mjau
Neznan meni je umjetna stara i izraubana iako se trudi ali meni nije sila. I jedna pohvala ovoliko joj uzivo ne izgledaju usne napumpanePa ne znam dosta njih je hvale posebno u Splitskoj temi pa sam mislio da je ona najbolja. Ja osobno nisam išao pa ne znam kakva je.
Osobno da ali ne zove se Sabrina to je umjetničko imeZar nije najbolja i broj jedan u Hrvatskoj ova ženska??
Nije bar zadnjih 5 godina a steta brate onda si zasluzija naletit na njujebate ko je ta sabrina, kako u 15 godina sporta nisam nikad naletija na nju? Ima li ko sliku, mozda i jesam al je imala drugo umjetnicko ime?
Nema labavo prijo da vidiš ovu iskusnjaru u zovo reka bi izvini brate u pravu siOnogatiboga, em obdaren em zlatna lopta. Ima na firulama u podrumu takvih na vagone.
Mjau
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|