Ja bio u ZadruJe li se ovo Nicole vratila?
Je li bia iko?
Mala je ko bonbon ali akcija nula bodova
Dopisuješ se sa agentom koji ti kaže da sve može i kad dođeš sve drugačije a engleski nezna ništa
Pušenje je sa kondomom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bio u ZadruJe li se ovo Nicole vratila?
Je li bia iko?
Zadovoljila me Al san moga još a tia probat još neku druguAl te Bruna nije zadovoljila pa si ima potrebu ić kod još jedne cure?
Koliko bruna uzme za sat?Zadovoljila me Al san moga još a tia probat još neku drugu
Uf, teško. Od prekjuce je ministarstvo ribarstva uvelo zabranu na linkanje Bruninog profila. Jebiga, nemas srece...Moze netko poslati link od bruninog profila
Jedna je "prava Bruna", ostale su samo loše kopije. Otiđi kod nje, nećeš požalit.Ima vise Bruna u St trenutno.Koja tocno?
Melem je melem,ostale su samo kremeJedna je "prava Bruna", ostale su samo loše kopije. Otiđi kod nje, nećeš požalit.
Moš to gledat i na drugi način: ako otiđeš kod Brune, možda ti nijedna duga posli nje neće bit napeta. A mi bi ipak tili više njih provat. Igramo se Pokemona, moraš skupit sve.Jedna je "prava Bruna", ostale su samo loše kopije. Otiđi kod nje, nećeš požalit.
Vidiš, ja bi u tom slučaju da Bruni još para i nastavia udarat.Zadovoljila me Al san moga još a tia probat još neku drugu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|