Smokva.com

Ima li tko iskustva sa slijedecim parovima, nemam vise njihov kontakt pa ako netko ima da mi se javi u privat.
1. Par iz okolice Krapine, nick bio nesto kao miqula, dosli sa Mercedesom po mene u Krapinu
2. Par kod Jankomira, krizanje škorpikove i kovinske, podsusedsko dolje ili tak nesto
3. Cura mlada iz dalmacije, pokupio ju kod Utrina dm, nije imala prostor, kontakt uvijek na viber

Ima li tko iskustva sa slijedecim parovima, nemam vise njihov kontakt pa ako netko ima da mi se javi u privat.
1. Par iz okolice Krapine, nick bio nesto kao miqula, dosli sa Mercedesom po mene u Krapinu
2. Par kod Jankomira, krizanje škorpikove i kovinske, podsusedsko dolje ili tak nesto
3. Cura mlada iz dalmacije, pokupio ju kod Utrina dm, nije imala prostor, kontakt uvijek na viber
Mislim ne upecate nijedne solo onda se bosti s parovima to mi ne pada na pamet da muž čeka iza s kamerom i ko zna nožem

Par ili solo dama iz Slavonije i okolice?.

Samo mi treba nick da znam kome da pošaljem poruku.
Da ne cekam bezveze i trošim vrijeme.
Bio bi zahvalan.
Svako dobro svima za Blagdane.

Na prste jedne ruke in možes nabrojati..imaš.onu iz njemacke.. 52 godine..angels nick.. na fotkama dobra.. imam njen broj..a u zivo ruzna..iz Zagreba imaš par moje si real.. imaš.onu staru iz Varaždina..koja ima preko 50 godina.. na profilu 45.. cupava picka.. Milff50.. itd sve je to mrsavo

Jel ta stranica funkcionira uopće još? Sad sam se probao registrirat i cijelo vrijeme mi govori da mi s mailom nešto ne valja,a napravio sam sve kaj sam trebao

Bok ekipice, cisto me zanima da li ko poznaje neki pravi profil iz Rijeke na Tender MEETUP. Ekipa hvala unaprijed, nomoj ko sta da bi zamjerio 😂🦾🦾

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh