SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Ludo iskustvo, preporuka.!
Jel mozes malo detaljnije, gledam otic sutra. Jeli zenstvena kao na slikama, aktivna/pasivna? kako pusi?

Pozivam sve zainteresirane za spamanje.
Sutra ćete biti banirani, pa neka debilos zažali što mu je forum njesra.

Ovo su moje instrukcije za spamanje:

1) Obavezno mijenjajte IP adresu nekom metodom jer banirane adrese sistem prepoznaje.
2) Otvorite nekoliko novih računa unaprijed koristeći poznate mail servise (gmail, yahoo itd.). Temp mail servise sistem prepoznaje. Svaki novi račun mora biti nova IP adresa.
3) Ne koristite linkove, nego radite kao ja - slova sa random razmacima. Blokada za takvo nešto ne postoji jer nije moguća zbog random razmaka - dokaz moje genijalnosti.
4) Ne radite copy / paste teksta - radite random razmake slov a na neki uzorak.
5) Čekajte dovoljan interval za novu poruku (najbolje imat virtualnu štopericu) da se ne aktivira sistem alarm. :giggle:

Jel mozes malo detaljnije, gledam otic sutra. Jeli zenstvena kao na slikama, aktivna/pasivna? kako pusi?
Aktin o pasiv sve super, ali mala je bas zestoka, nije sve bas savrseno al sta ima volje i sta je napaljena to je cudo. Mislim da sam sam sebi skratio vrijeme jer me napala.. 🤣 izgled onako kao na slikama, kita stoji s neznatnim poteskocama, kaze dvoje prije mene.. zelena za 30 min a mislim da sam bio i vise… sve skupa dobar deal.. svrsava i ja dva puta… eto

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh