Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijatelju, vjerujem da ti je zabavno jebat ljude u mozak dok cekas da ti roditelji posalju mjesecnu uplatu, uspio si i mene zajebat, bravoJa sam reko samo da si napiso nije zainteresirana. U ostalom sam te podrzo. Znaci da si ruzni debeli orangutan cim nije zainteresitana. I jos si retardiran.
Hahahah, samo kazes da si izgubio raspravu i da si glup ko tele. Ne moras pisat ovoliko budalastina. Nisam ti ja kriv sto si tuzan jadan i ruzan da ocjenjujes raspolozenje kurvi koje jebes hahahahahPrijatelju, vjerujem da ti je zabavno jebat ljude u mozak dok cekas da ti roditelji posalju mjesecnu uplatu, uspio si i mene zajebat, bravo
U zadnjih godinu dana na forumu samo jebes ljude u mozak, nisi doslovno nijednu recenziju ostavio
Tako da imas potpuno pravo, orangutan sam u potpunosti jer sam se uopce iso upustat u raspravu s tobom
Mozemo nastavit pricat kad ostavis prvu recenziju ovdje
Do tad, moja preporuka, udruzi se s Valerijom, i organizirajte si neki lan party di cete zajedno jebat ljude po ovom forumu, bili bi ubojit duet
Mozemo nastavit pricat kad ostavis prvu recenziju ovdje
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |