SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Bravo usporedjujes restoran i zene sa kitom 🤣 Jedna je stvar ako ona tebe prejebe ili nesto. Npr dogovoris se sat vremena vise puta da mozes svrsit a ona te potira nakon 5 minuta. I ja sam bio prejeban tako, al cinjenica je da one ovo rade za pare. Neke budu jebane 10 puta dnevno i onda ti dodes kazes nije zainteresirana. Ne placas da ti bude cura na sat vrimena ili kolko vec. Placas da joj stavis kurac u supak jer ti je privlacna. Ili ona tebi sta god ti pase. Mozes ti bit nezadovoljan normalno radi toga, tvoji osjecaji su skroz realni. Al onda se postavlja pitanje kakav si ti kao osoba. Retardiran? Vjerovatno.
Zapravo placas, zove se "girlfriend experience". Ja ne znam koji manijak samo uleti u sobu i odma joj ga metne ili se odma naguzi i zbrise nakon akcije:LOL:

Bravo usporedjujes restoran i zene sa kitom 🤣 Jedna je stvar ako ona tebe prejebe ili nesto. Npr dogovoris se sat vremena vise puta da mozes svrsit a ona te potira nakon 5 minuta. I ja sam bio prejeban tako, al cinjenica je da one ovo rade za pare. Neke budu jebane 10 puta dnevno i onda ti dodes kazes nije zainteresirana. Ne placas da ti bude cura na sat vrimena ili kolko vec. Placas da joj stavis kurac u supak jer ti je privlacna. Ili ona tebi sta god ti pase. Mozes ti bit nezadovoljan normalno radi toga, tvoji osjecaji su skroz realni. Al onda se postavlja pitanje kakav si ti kao osoba. Retardiran? Vjerovatno.
Da, usporedujem zene sa kitom i restoran, jer i jedno i drugo spadaju u usluzne djelatnosti (pruzanje usluge u zamjenu za novac, da ti bude lakse shvatit ako ti je prekompliciran pojam)
Ovaj ostatak poruke nema veze s onim sto sam ja pisao, doslovno si se uspio posvadat sam sa sobom, i izgubit u svađi 😅, to dosta govori ko je retardiran tu

Ali ajde da ti probam objasnit, citaj sporo i naglas, mozda ti bude lakse

Ne placam da mi bude cura sat vremena (mada se i to moze, GFE se zove (girlfriend expirience)) nego placam da ju jebem sat vremena
I ako ona nakon pola sata kaze dosta, a ja sam platio sat vremena, i ne vrati mi ostatak novca, onda to bas nije u redu
Kuzis, platis sat vremena, dobijes pola sata

Da se opet vratim na usporedbu sa restoranom, ako narucis biftek, i dobijes polovicu bifteka, imas pravo rec da su te prevarili, i nema apsolutno nikakve veze sta je taj dan kuhar spremio 10 bifteka prije tvojega (to je poveznica da je nju jebalo 10 ljudi prije, da lakse shvatis taj dio)

Evo, nadam se da ti je sad malo jasnije, ako nije, slobodno pitaj, zivio ti meni

Prijatelji moze li prijedlog za Zagreb sutra sam u prolazu pored Zagreba pa bih volio da iskoristim tu sansu vec kad je imam
Nisam neki dobar u tome, to ce mi biti drugi put pa ako moze mala pomoc kod koje se isplati ici u Zagrebu, pasivan sam
Zivili🤝

Da, usporedujem zene sa kitom i restoran, jer i jedno i drugo spadaju u usluzne djelatnosti (pruzanje usluge u zamjenu za novac, da ti bude lakse shvatit ako ti je prekompliciran pojam)
Ovaj ostatak poruke nema veze s onim sto sam ja pisao, doslovno si se uspio posvadat sam sa sobom, i izgubit u svađi 😅, to dosta govori ko je retardiran tu

Ne placam da mi bude cura sat vremena (mada se i to moze, GFE se zove (girlfriend expirience)) nego placam da ju jebem sat vremena
I ako ona nakon pola sata kaze dosta, a ja sam platio sat vremena, i ne vrati mi ostatak novca, onda to bas nije u redu

Da se opet vratim na usporedbu sa restoranom, ako narucis biftek, i dobijes polovicu bifteka, imas pravo rec da su te prevarili, i nema apsolutno nikakve veze sta je taj dan kuhar spremio 10 bifteka prije tvojega (to je poveznica da je nju jebalo 10 ljudi prije, da lakse shvatis taj dio)

Evo, nadam se da ti je sad malo jasnije, ako nije, slobodno pitaj, zivio ti meni
Pa ja sam doslovno to reko, jedna stvar ako te prejebe al moja poanta i sve o cemu sam ja govorio je cemu spominjat uopce da nije zainteresirana. Pogotovo zato sto ova ne nudi gfe. A i da nudi koga boli kurac. Nes je zenit ili se udavat za nju

ja napisem jednu stvar ti pricas o drugoj vidis da si retardiran 🤣

I ne, ne mora znacit ako si platio sat vremena da ces jebat sat vremena. Neke imaju pravilo da mos svrsit samo jednom, pa ako svrsis nakon 10 min i odjebe te a nisi komuniciro sam si kriv

Candice - totalno suprotna prica, nesto je jaca u tijelu, ali meni to ne smeta, dosta je slicna na slikama (nije kad kazem jaca kao kategorija od sashe horse, koja je jaca za 3 osobe)
Dogovor lagan, prije susreta mi jos salje poruke kako zelim da me doceka, da se pozurim i dodem prije jer je napaljena i sl.
Na kraju stvarno dodem ranije, ostanem duze, napaljena cudesno, suraduje cijelo vrijeme, prica engleski, pazi da ti bude dobro, sve u svemu, vrhunska usluga
Candice, kakva je po pitanju kurca i potencije? Netko je napisao da je dobio mlohavu cunu

I ne, ne mora znacit ako si platio sat vremena da ces jebat sat vremena. Neke imaju pravilo da mos svrsit samo jednom, pa ako svrsis nakon 10 min i odjebe te a nisi komuniciro sam si kriv
Al bilo hi fer ako si platio 1h da traje 1h ne moraš ti jebar 1h ne mora ona mogu i se i druge stvari radit npr mazit se ljubit ste ja znam idemo s pretpostavkom da si svršio ili ona . To je ko da dođeš u Kafic naručiš kavu i sjediš tamo sat vremena ispijas kavu laqano i nakon pol h dođe konobar i kaže gospodine predugo pijete kavu srkinete i odite doma . Da ste uzeli pivo ili bilo sto drugo sto nije topli napitak mogli bi sjesti kolko ocefe ovako molim izađite iz lokala

Al bilo hi fer ako si platio 1h da traje 1h ne moraš ti jebar 1h ne mora ona mogu i se i druge stvari radit npr mazit se ljubit ste ja znam idemo s pretpostavkom da si svršio ili ona . To je ko da dođeš u Kafic naručiš kavu i sjediš tamo sat vremena ispijas kavu laqano i nakon pol h dođe konobar i kaže gospodine predugo pijete kavu srkinete i odite doma . Da ste uzeli pivo ili bilo sto drugo sto nije topli napitak mogli bi sjesti kolko ocefe ovako molim izađite iz lokala
Je ja se slazem, nije fer. Al je to sve dio igre. Ne rade to sve kurve, al ono. Ne znas ti kako je to u pufovima po njemackoj 🤣 teski kaos

Prijatelju, ja pisem jedno te isto cijelo vrijeme(kako nije korektno da ti naplazi sat i otjera te za pola sata)
Ti se u temu ukljuces i pises o GFE, putevima po Njemackoj i kako se jebe 10 puta u danu
Tako da retard ipak tebe gleda u ogledalu svako jutro
Ja sam reko samo da si napiso nije zainteresirana. U ostalom sam te podrzo. Znaci da si ruzni debeli orangutan cim nije zainteresitana. I jos si retardiran.

Ma i te prave znaju za kinut. Meni se dogodilo jednom s jednom s Ege i jednom kod jedne s plavog. Tak da nema pravila
Iskreno sa ege sam imao vise lošijih iskustva nego sa Transicama bahate te su neke pa neke smrde pa neke su ovako pa onakve iskreno transice bas i ne volim jebat volim najviše kad mi ga puse zato sto ga mogu do kraja stavit u grlo a kita mi nije ni bas toliko mala 18cm a i onako debel nije da se javio ali eto ahhahahah

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh