SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

PEP ti se zove sta tebi treba, PREP je kao prije rizicnog odnosa, a PEP se pije nakon, 24 do 72 sata nakon odnosa treba pocet pit, i pije se 28 dana

Msm da ne mozes bez recepta, nego treba doktor

A inace, ako je ona negativna bila u petom mjesecu, zarazna postaje tek nakon neka 4 tjedna, znaci dosta bi morao bit baksuz da skupis

Cak i ako je pozitivna, sansa je ako si aktivan oko 0.6% ( Vittinghoff E, Douglas J, Judson F et al. Per-contact risk of human immunodeficiency virus transmission between male sexual partners. American Journal of Epidemiology. 1999 Aug 1;150(3):306–11.) Znaci jedan prijenos na ~ 160 odnosa

Tako da statisticki si vrlo vrlo vjerojatno siguran, ali moc ces znat tek za 3 mjeseca, a do tad ti je i dobra kazna ne spavat mirno jer si idiot i ides jebat transice kurve bez kondoma

E jbg bio napaljen ko budala još je pitam jesi zdrava i sve to kaže je samo nekoj u mene svesti ja reko ok i onda kad smonzavrisili pokaže ona meni sve testove i to da je negativna i da svakodnevno pije taj prep tablete izvadila je kutiju rekla da se ne brinem

Evo sad mi taman slala sve nalaze šta je radila u hr u 2 mjesecu da negativna i i iz 5 mj je radila u Brazilu ili od kud je vec isto na sve bolesti se testirala sifilis hepatitis Itd tako da navalite 😂😂😂

Avion znaci ko cura samo sa kurcem i to top ja je tužio svršila je i ona brzo
Tužio si je kome🤣.
realno gledano nema 100% ni kondomi nisu 100% a vjerojatno ti niš neće bit jer si bio aktivan kad si aktivan manja je šansa da dobis HIV. A ako primaš bez kondoma šansa je veća ako nisi na prepu itd mada prep štiti sam Od hiva al ne i ostalih spolno prenosivih bolesti

Nikita TS - tijelo fantasticno, izgleda odlicno
Usluga vrlo vjerojatno medu najgorima koje sam ikad do sad dobio, vjv i najgora, nezainteresirana maksimalno, ne suraduje nikako, dogovorimo vrijeme pa je cekam pola sata, ne odradi dogovoreno, pozuruje maksimalno, na kraju mi je za pola skratila susret, ukratko, koliko je fizicki dobra, toliko je sve ostalo lose, mozda nije bio njen dan, ali sigurno najgore iskustvo do sad
Sori ali s ovim se ne bi složio. Bio sam s njom nekoliko puta i bilo mi je stvarno jedno od najboljih iskustava. Baš je bilo strastveno i puno energije, uživao sam. Bio sam s njom aktivan i pasivan i ne znam što mi je bolje. Stvarno jako dobro iskustvo

Nikita TS - tijelo fantasticno, izgleda odlicno
Usluga vrlo vjerojatno medu najgorima koje sam ikad do sad dobio, vjv i najgora, nezainteresirana maksimalno, ne suraduje nikako, dogovorimo vrijeme pa je cekam pola sata, ne odradi dogovoreno, pozuruje maksimalno, na kraju mi je za pola skratila susret, ukratko, koliko je fizicki dobra, toliko je sve ostalo lose, mozda nije bio njen dan, ali sigurno najgore iskustvo do sad
Sori ali s ovim se ne bi složio. Bio sam s njom nekoliko puta i bilo mi je stvarno jedno od najboljih iskustava. Baš je bilo strastveno i puno energije, uživao sam. Bio sam s njom aktivan i pasivan i ne znam što mi je bolje. Stvarno jako dobro iskustvo

Likovi se zale sto su kurve nezainteresirane 🤣🤣🤣 jedini razlog zasto se jebu sa vama je radi para. Ako joj je neki lik neprivlacan krezav ili smrdi normalno da nece bit iti malo zainteresirana 🤣 Recenzija: nije zainteresirana. Svasta cu cut

Likovi se zale sto su kurve nezainteresirane 🤣🤣🤣 jedini razlog zasto se jebu sa vama je radi para. Ako joj je neki lik neprivlacan krezav ili smrdi normalno da nece bit iti malo zainteresirana 🤣 Recenzija: nije zainteresirana. Svasta cu cut
Pa ja kad dodem idem se i kod njih tuširat jos kad su ove vrućine bas da nebi smrdio. A nisam krezav imam sve zube. Al par puta se dogodilo da sam bio skraćen platio 1h nakon pol h kraj. Tipa ko Andrea . A sto se tiče nikite prvi put kod nje sve super iskustvo a drugi je bio los nezainteresina bila . Tak da neuz

Pa ja kad dodem idem se i kod njih tuširat jos kad su ove vrućine bas da nebi smrdio. A nisam krezav imam sve zube. Al par puta se dogodilo da sam bio skraćen platio 1h nakon pol h kraj. Tipa ko Andrea . A sto se tiče nikite prvi put kod nje sve super iskustvo a drugi je bio los nezainteresina bila . Tak da neuz
Kad GOD sam išao nikad problem nisam imao sa time da su nezainteresirane ali samo imao problem da su mi neke gadne ono preko slika izgleda top i onda dođem i vidim onu mušku facu i kraj ni kita se ne diže tako da De okrenem i odem

Drago mi je da je tebi bilo dobro, meni osobno medu najgorima, mozda najgore iskustvo koje sam imao do sada 🤷‍♀️
Al zato i sluzi forum, da se iznesu iskustva koja naravno mogu varirati

Ovaj komentar ti nema smisla bas

I kad ides u restoran, uvelike ce se razlikovat tvoj dojam/iskustvo ako ti konobar bude simpatican i usluzan ili ako bude neko ko preko kurca radi svoj posao, a isto tako ti nosi hranu samo zbog para

Nit sam neprivlacan, nit krezav nit smrdim, a sve i da jesam, ima svako pravo rec mi da ne zeli nista samnom, poslat me kuci i svi sretni

Nakon sto sam platio, i odradio svoj dio dogovora, imam svako pravo ocekivat da i ona odradi svoj, isto kao sta imam svako pravo bit nezadovoljan kad ona aljkavo odradi isti

Ovaj komentar ti nema smisla bas

I kad ides u restoran, uvelike ce se razlikovat tvoj dojam/iskustvo ako ti konobar bude simpatican i usluzan ili ako bude neko ko preko kurca radi svoj posao, a isto tako ti nosi hranu samo zbog para

Nit sam neprivlacan, nit krezav nit smrdim, a sve i da jesam, ima svako pravo rec mi da ne zeli nista samnom, poslat me kuci i svi sretni

Nakon sto sam platio, i odradio svoj dio dogovora, imam svako pravo ocekivat da i ona odradi svoj, isto kao sta imam svako pravo bit nezadovoljan kad ona aljkavo odradi isti
Bravo usporedjujes restoran i zene sa kitom 🤣 Jedna je stvar ako ona tebe prejebe ili nesto. Npr dogovoris se sat vremena vise puta da mozes svrsit a ona te potira nakon 5 minuta. I ja sam bio prejeban tako, al cinjenica je da one ovo rade za pare. Neke budu jebane 10 puta dnevno i onda ti dodes kazes nije zainteresirana. Ne placas da ti bude cura na sat vrimena ili kolko vec. Placas da joj stavis kurac u supak jer ti je privlacna. Ili ona tebi sta god ti pase. Mozes ti bit nezadovoljan normalno radi toga, tvoji osjecaji su skroz realni. Al onda se postavlja pitanje kakav si ti kao osoba. Retardiran? Vjerovatno.

Jel mozda netko bio u zadnje vrijeme kod nje?
Je ovaj iznad svrsio u nju bez kondoma pa se usro. Pogledaj zadnju stranicu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh