SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Da li je netko možda bio kod neke od ove dvije?
Vidio sam danas Susanu u gradu, odlicno izgleda

Dajem veliku preporuku za sve koji su razmišljali otići kod Andree.

Andrea je predivna, nikada ne bi rekli da nije žensko, prelijepo lice, a još ljepše tijelo.

Ja sam bio kod nje u Frankfurtu pred nekih godinu dana i sve rijeci hvale imam za nju.

Guzica 10/10, sise 10/10, tijelo ukupno 10/10, kurac predivan kao na videu na distintasu, nekih 17-18 cm, itekako tvrd i funkcionalan, prelijepo i obilno je svršila. Angazman je bio vrhunski, odlicno se jebe i pusi, bilo je jako strastveno, ostao sam 2 sata kod nje, stvarno savrseno iskustvo, svakome za preporuku.

Vrijedi svaki cent po mom misljenju!
Meni se ne javlja!

Pozdrav svima,
Ima li kakvih informacija/recenzija za doticnu? Planiram ju posjetiti no cisto da budem siguran da nije flop. Zahvaljujem.

plan mi je bio ici kod erike, ali kada sam vidio da je maysa opet kod nas promijenio sam plan. Meni je maysa sigurno u top 3. Sitna, apsolutno zenstvena, kurac taman po mjeri za mene i jako funkcionalan. Jebala me dok nisam svrsio, a skoro istovremeno i ona. Puno ljubljenja, pusenja, 69, lizanja supaka.. akcija bez granica.
Onima koji ne traze konjske kite da ih kidaju po savovima najtoplije preporucam maysu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh