Uvijek je moguce da on stvarno je neki novi lik koji je isao prvi put pa mu je bilo top jer nema s cim usporedit. Znale su transice dolazit tu sebi pisat recenzije s fake profila, al to odma vidis jer je ili na engleskom il najocitiji translate.Slabo se ovdje recenzije pišu. I onda se javi ovaj "ivano" sa jednim jedinim postom i lažnom ocjenom da mi ovdje sere gluposti. Ovdje ima svega nekoliko korisnika sa poštenim recenzijama koji doprinose (među njima sam ja), a ostali qurčina. Što se mene tiče, recenzije ce odsad dobivati samo oni članovi koji su doprinijeli i sa kojima sam u kontaktu u porukama. Ostali će dobit qurčinu. Moje vrijeme provedeno i novce potrošene na novo iskustvo podijelit ću samo sa članovima koji doprinose. Isto savjetujem ostalim aktivnim članovima koji doprinose.
Isto te transice prije ili poslije postanu svjesne foruma pa te zamole da im das recenziju sto je moguce da je slucaj ovdje.
Jbg nama koji idemo na guzenje je svaka impotentna i koja nemre jebat promasaj, a dosta aktivaca je vec zadovoljno samo time sto su dobili anal koji obicne zenske ili ne nude ili masno naplacuju.