antekubura1
Member
Pa da al sve te bolesti su izljecive, hiv i hepatitis nisu. Na to sam ciljo kad sam to reko.Taj dan kad je on pisao za Pamelu taman išao njoj i nis onda ju tražio sve s kondomom pušila mi sa al kažem kad mi puse sa to mi ubi volju onda .Prep te jedino od hiva štiti. Ostale spolno prenosive možeš dobit. Sifilis, gonoreju, klamidiju itd. S tim da analni ne zaštićeni nosi najveći rizik za spolno prenosive bolesti. Uglavnom onaj koji je pasivan i prima je u većem riziku od zaraze nego onaj koji je aktivan i jebe. Oralni isto pušenjem, lizanjem možeš dobit neku spolno prenosivu bolest al je rizik dosta manji nego kod analnog ne zaštićenog. Kod vaginalnog nezaštićenog isto postoji rizik. Pogotovo ak ti sluznica oštećena onda je još veći rizik . Npr neko ima HIV i svrsi nekom u dupe a ovaj nek ima nekakvu ranicu tamo ili oštećenje zsrszit će ga isto može bit sa oralnim ak ima ranicu može se zarazit. Tako da prep je jedino od hiva zaštita , a ak Oćeš imat ne zaštićen analni možeš pobrst druge bolesti. Jedino ako druga osoba ima nekakve nalaze da je zdrava i pokaže ti ih možeš bit siguran ako te roka bez kondoma da nećeš nis pobrat jer da bi se zarazio mora bit zarezna osoba. Nisu spolne bolesti kazne pa da kaže aha rolaju se bez kondoma sad cu ja napast