istrahot86
New member
Bok jel ko probao SUSANATOP? sada je puli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jučer bio idem i danas ovaj jebem ts sere previše lažovI ? Dojmovi oko colling
Tako dobra?Jučer bio idem i danas ovaj jebem ts sere previše lažov![]()
Kad ga nabije ne vadi ga dok ne svršiTako dobra?
Znaci ti si onaj sto ga kara na novom storiju?Kad ga nabije ne vadi ga dok ne svrši
DaZnaci ti si onaj sto ga kara na novom storiju?
Ta smrdljiva crnkinja mi se nije ni zahvalila kad sam joj dao novac, glavno da je uzela a nije se držala dogovora, smeće teško. Nisam jedini kojeg je tako prevarila. Traži 100/200 a realno ne vrijedi ni 50. Stan joj se smrdio po govnima, a posteljinu nije promjenila 10 dana, drkalina i nehigijena svukuda. Eto to vas čeka. Ne vjerujete ovom St lažovu. Da je pametan sa 23 godine ne bi ni trebao plaćati okolo i davati guze. Kod nas i dolaze takvi odroni i prevarantice, za promjenu takve treba odmah na crnu listu i na bojkot. Što se mene tiče, nju sam definitivno prekrižio. Možeš me prevariti jednom, ali drugi put nećeš.Jučer bio idem i danas ovaj jebem ts sere previše lažov![]()
Po toj neurednosti skontaš da je ipak muškarac u pitanju...Ta smrdljiva crnkinja mi se nije ni zahvalila kad sam joj dao novac, glavno da je uzela a nije se držala dogovora, smeće teško. Nisam jedini kojeg je tako prevarila. Traži 100/200 a realno ne vrijedi ni 50. Stan joj se smrdio po govnima, a posteljinu nije promjenila 10 dana, drkalina i nehigijena svukuda. Eto to vas čeka. Ne vjerujete ovom St lažovu. Da je pametan sa 23 godine ne bi ni trebao plaćati okolo i davati guze. Kod nas i dolaze takvi odroni i prevarantice, za promjenu takve treba odmah na crnu listu i na bojkot. Što se mene tiče, nju sam definitivno prekrižio. Možeš me prevariti jednom, ali drugi put nećeš.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|