Uzimate sobu sa pogledom na šumu ili na bazene?Za nas je sauna izlog, ako nam se neki svidi, nastavak kod nas u sobi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzimate sobu sa pogledom na šumu ili na bazene?Za nas je sauna izlog, ako nam se neki svidi, nastavak kod nas u sobi![]()
Jel ima tamna soba?Zanimljivo je u paradisu u dobovi, ima 10 sauna i fkk bazen u sklopu, tu kod nas samo starčeki...
Realniji je svakako u garderobi imati seksJa uopće ne razumijem kako netko može imati seks u sauni, kada stalno netko ulazi-izlazi.. Jedino da se dogovoriš sa parom, ali što sa ostalim ljudima onda? Pa ne možeš se zaključati ili zabraniti nekome da uđe unutra. Jedino onda kad je manja gužva, a kad je to ne znam. Seks u samom bazenu ili jaccuzziju mi je nekako realniji. Ili u garderobi ili možda pod tušem nekako. Ali, ovo isto ne kužim.
Nisi.Dakle prvo se ide u saunu i onda se tamo pokazuje.
Ako se nekom paru svidiš, onda te oni pozovu u sobu pa bude akcije.
Jesam to dobro shvatio?
Nego?
Nego?
[/QUO
Kaj ti je problem otići jednom, dvaput u Tuhelj da sam spoznaš kako je? Uglavnom, nema pravila, može se desiti da sexaš, veća vjerojatnost je da ćeš biti razočaran.
22 ovog mjesecaZna netko kad se otvarajz terme jezercica?Jer je zatvoreno zbog renovacije.
28.godina,mrsava,u licu zgodna,tijelo prosjek.A kak supruga njegova izgleda?

| 

Tel: 064/677-677 
  | 

| 

| 

| 

| 

| 

|