Ne znam zaista kakve su cijene u Zagrebu, pričam o Beogradu, Mostaru, Sarajevu.. U Sarajevu par kontakata što imam niti jedna nije tražila preko 300€ za noć, to je maksimum, bez bilo kakvog cjenkanja sa moje strane. U Mostaru traže još i manje... Na drugoj strani klasične kurve u Sarajevu za sat vremena traže minimalno 150-200€.stari moj prije korone je vrhunska studentica bila 300 eura sat, a tebi je doktorica zgodna kako ti kažeš bila cilu noć za 250 hahahah pa Teta Maja treba od 45 godina traži za sat 150 eura, ma je masaža s oralnim 80 eura kod milfare kod doma sportova daj ne pričaj gluposti meni niti jedna u mjesec dana seekinga u BG nije tražila za noć manje od 600 ako je vrhunska...
Što se Beograda tiče tu ima svega, npr studentica, 23 godine, izuzetno lijepog izgleda je zadovoljna sa 200€ za par sati/noć, doktorica, savršenog izgleda, skroz zadovoljna sa 300€, ali imaš i matoru kobilu od 42 godine koja za tri sata očekuje 1800€. Naravno ovde pričam o ciframa koje te djevojke očekuju, uz to naravno postoji dodatni trošak tipa večera/apartman isl...