Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedino se slažem s njom da WarmCutie nije nešto i definitivno uz realaura96 najgore iskustvo. ja ću se nadovezati s jednom recenzijom Iness Belgrade da je jako simpatična i ugodna cura a i lijepa, plus traži ppm i nije skupa ali seks je nažalost bio loš. vidi se da nekim lijepim pristupom pokušava samo izvuči pare od tebe
najgore od svega naglasi ti da joj moraš taksi riješit i kondome moraš obavezno imat, hahaha
bio sam ja za 1000kn ali od obične postala je elitnaJa sam bio za 350, ali mozda i meni digne, ali nebu vidla 400...ili bumo za 350 ili nista.
Inflacijabio sam ja za 1000kn ali od obične postala je elitna
Daleko je to od elitne ..
Max 200 vrijedi za tih 2-3 sata mučenja .
Trebalo bi pojasniti o kojo RIni se radi jer postoje 2 slična profila naziva Rina..... Jedna je mršava(bez sisa) a druga zgodnija ,jaća a inače iz Rijeke,,,,,Ja sam bio sa Rinom 2 mjeseca, prvi put mi je rekla isto kao da ima neku kavu u 22 (to vjerojatno da može pobjeći ako joj je neugodno), a našli smo se oko 18, prvi put sam iznajmio stan nakon toga kod nje. Meni je ženska bila odlična, pušenje nije nešta, ali je obožavala kad ju ližem. Seks mi je sa njom bio odličan. Ali meni još važnije da smo kliknuli, išli na večere, gledali filmove, prespavao par puta, kuhala je, znači doslovno kao cura, što je u biti sugar baby, za obični seks imaš ege i gdje dođeš, odradiš i pozdrav. Meni je rina stvarno ok cura i ostali smo prijatelji. Ona traži nešto dugoročno tako da može biti sa jednim likom, a ne sa 10 likova tjedno.
Govorim o mršavoj, iz Zagreba.Trebalo bi pojasniti o kojo RIni se radi jer postoje 2 slična profila naziva Rina..... Jedna je mršava(bez sisa) a druga zgodnija ,jaća a inače iz Rijeke,,,,,![]()
Ok tnx.Govorim o mršavoj, iz Zagreba.
prate, znam par njih koje su mi rekle da čitaju što pišemo, ali iskreno boli me briga. kao da oni znaju ko se krije iza profila. vjerojatno misle da se iza mog profila krije neki Josip ali naravno da to nije istina, nisam baš tako naivan da ću očito staviti inicijale, hahahaJel prate dame ovaj forum
Jel prate dame ovaj forum
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|