fra Eutanazije II
New member
Požalila mi se jedna cura da je ovdje našla kako ju se omalovažava. Njen komentar: "Što muškarci žele time postići? Da se žene povuku i ne spavaju više ni sa kime? E pa kad su tako nezahvalni ne dam više nikome."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da a znaju naplatit 500€ za 5min. lošeg seksa i onda kad naiđu na kritiku seru bzvz. očito nikad nisu ništa zaradile osim šireći nogePožalila mi se jedna cura da je ovdje našla kako ju se omalovažava. Njen komentar: "Što muškarci žele time postići? Da se žene povuku i ne spavaju više ni sa kime? E pa kad su tako nezahvalni ne dam više nikome."
Da, Kristina28 ima profil na OnlyFans-u, nick joj je xtina ili Katarina. Ja to nisam znao uopće jer ne pratim OnlyFans. Nju znam već duže vrijeme, a nedavno sam je otkrio na Seeking-u, pa sam se odlučio malo podsjetiti da li je još uvijek vješta kao nekadapsolutno se slažem da je ZG banana, jedino s kime se trenutno dopisujem je Aurelia ali nju ne mogu prokužit i nije mi jasna. ako neko ima info o njoj bio bih zahvalan. što se tiče Kristine ako mislimo na istu ona je onlyfans “zvijezda” ali meni baš i nije nešto napeta.
Objasni nam kako to ide, dogovor za plaćanje unaprijed, dolete avionom ili autom, ti snosis trošak + fixni dio za vrijeme proedeno sa tobom? Nisam baš skontao kako ovo sve radi pa me zanima. Kod nas nije neki izbog ali BG nam nije daleko...rado bih ugostio neku damu na par dana uz određenu naknadu i elegatno druženje..Možda u Zagrebu trenutno ponuda i nije neka, ali kako me zbog posla u zadnje vrijeme put navodio do Beograda i Skopja, moram reći da u Beogradu ima jako zanimljivih, inteligentnih i hm... vrlo vještih žena (znamo na koju vještinu mislimo). Dakle, tri preporuke na temelju iskustava iz najprvije moguće ruke: lolita 123, Anaaa999 i Jasmina. Prve dvije su me posjetile i u Zagrebu (jednu je dofurala frendica i šteta kaj ta frendica nije zainteresirana za ovakav oblik druženja jer je atomska bomba). Vrlo fine, normalne i inteligentne cure, što se može odmah skužiti po komunikaciji, pa nisam inzistirao na akciji odmah nego sam ih pri prvom susretu vodio samo na večeru upoznavanja, a kasnije su se i te kako znale odužiti za to.
U Skopju još nisam ništa probao, ali i ponuda je vrlo ograničena.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|