RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Izgled isti kao na slikama.
Ne da se ljubit,neće 69,drži ruku na klitu,puši bez ali nekako mi je osjećaj kao da ga u zrak guram😀.Sam sex odrađuje preko kurca poprilično nezainteresirano .
Sve u svemu po meni 2/10 .
moj prijatelju neznani, davno sam rekao to, preko slike vidim tu dozu arogancije, bahatosti, tuposti, kod ribe....nažalost nije svaka Roxy, Irina, mala Bruna ili ona Luiza, naravno još ih ima, ali ovo je one sto sam se ja sjetio na prvu, i što sam bio skoro s njima....cast i ostalima ....a ovakve njuske , baš nula bodova, žali Bože bačenog novca !

Pozdrav svima 👋.

Danas bio u prolazu kroz grad koji teče i odlučio spontano na povratku posjetit neku tetu da me relaxira. Drugi post iznad ovog je kolega Drstr14 preporučio Priscilu kao provjerenu, ostale recenzije su također pozitiva, a i cijena je više nego korektna (100€ 30min, 150€ 1h, plus extra za CIM 50€, COF 30€
DT 30€ ali ga u biti radi bez naknade, oral bez, sex sa i još par stvarčica) tako da sam je posjetio i ovo je moje iskustvo u detalj:

Dakle, poslao iz kafića poruku, odmah je uslijedio odgovor i popis usluga, dogovorio za 40min unaprijed da stignem nać parking pošto nisam iz Rijeke i ne poznajem grad najbolje, te da usput odem do bankomata. Dakle lokacija je za moj pojam dobra, 200m od Garaže Zagrad B (1,80€/h 😁) u istoj ulici tako da se parkirate ko čovjek i prošetate do zgrade, a usput je i hpb i erste bankomat kod FINE. Vrata zgrade otključa kad joj pošaljete poruku da ste ispred (čekao minutu ispred, nije full prometna ulica, ima par ureda u zgradi pa nije toliko očito). Na ulasku u stan sam se iznenadio kolko je bolja od slika na EGE, dakle slika 1, 11,18 i 19 su 99% kako izgleda općenito, a slike 13, 14, 20, 21, 22 su dobar orjentir kakvo tjelo ima a ostale su banana jer izgleda photoshopirana i masivnija na nekima a zapravo je petit sitna i iako ima vece dupe od ostatka tijela zapravo ima srednje dupe taman po mojim mjerilima. Cura je mirisna, čiste kose, tjelo je istrenirano i čak se pločice naziru u određenim pozama, usne napravljene i nevjerovatno sočne za ljubljenje, komplet je obrijana i glatka, pičić manji dosad još nisam vidio (nije nešto uska a možda je i do mene iako imam solidnu debljinu) i jedina mana koju mogu naći su cice jer neprirodno stoje u zraku, vide se ožiljci i jako su tvrde tako da nisam mjesio nažalost 😐. Bolje da su ostale male al prirodne jebiga. Priča dovoljno engleskog za sve dogovorit. Nazad na ulazak u stan; odmah vesel i nasmijan doček i sočan poljubac u usta kao da se znate i tu odmah razbija sav led. Uvela me u prostor i ponovno pitala za vrijeme koje želim na što sam odgovorio 1h i dao lovu. Zatim pita da li želim piće i tuš i odvela me u kupaonicu i dala ručnik. Ručnici nisu prljavi ali su sušeni u zatvorenom i imaju miris vlage pa sam se obrisao papirom da ne poprimim taj miris. (Dakle, ručnike prati na 90°C bar svako drugo pranje da se ubiju bakterije, spore i gljivice !! 🤣). Kupaona je čista osim dosta crnih dlaka po podu i tušu i začepljenog odvoda u tušu al šta je tu je. Na izlasku iz tuša me vodi kroz open space kuhinju i dnevni iza zastora gdje se nalazi bračni krevet i kaže mi da legnem i tu počinje akcija. Btw svira na youtube-u na Tv-u ta njihova neka salsa šta li već, meni je bilo opuštajuće. Sama je legla na mene i počela se strastveno ali nježno ljubit, pa ljubit vrat, pa ide na bradavice i onda vadi puno puta spominjan losion za tjelo i pošteno namaže ruke i počne drkat i onda pušenje (neznam kako joj ne smeta losion u ustima al ko ga jebe). Pušenje jedno od najboljih po meni jer nije automatika već prelazi sa pušenja na duboko grlo i onda ga vadi pa ga liže pa liže jaja, pa opet malo puši i tako baš provocira i meni je to osobno top i baš djeluje da uživa u pušenju i dok te gleda u oči ima jedan specifičan pogled, čak se i nasmije kad ga izvadi i faca joj je baš top za gledat u tom trenu, tako da sam je morao usporavat da nebi eksplodiro prerano. Nakon orala stavlja kondom ali najprije pita da li želite još oral ili može sex, i onda se sjela na njega i počela jahat, i pri tome baš nježno stenjat (briga me jel uživa il folira, zvuk je top i stimulirajuć). Nakom cowgirl ide jedna meni nova poza slična reverse cowgirl al ona nje na meni već se nekako zavukla nogama ispod mojih rasirenih nogu i nabijala se dupetom na kurac, neznam sta je to bilo al je bilo zanimljivo. Sad ide iznemađenje koje nekima možda pokvari dojam ali dobro je da se zna: u međuvremenu za vrijeme sexa se čulo otvaranje sobe iz smjera dnevnog i muški i ženski glas kako se pozdravljaju i zatvaranje vrata od stana i tad sam zaključio da ima cimericu i da je još neki kolega na odlasku, jebiga, meni nije smetalo ali ostavio sam stvari u kupaonici pa sam se pitao da li bi mi netko to mogao drpit. Kad mi je dopizdilo jahanje jer nisam puno osjećao i mali otkazao poslušnost i krenuo umirat (nezz šta se desilo 🤣) rekao sam joj da mi ponovno puši pa ga izdrka jer to baš dobro radi..onda me cijelog očistila papirom i pitala da li želim ponovno pod tuš i ja sam pristao kad ono opet iznemađenje! Iz tuša izlazi još jedna crnka i smješka se 🤣. Jedna od ovih kolko se sjećam jer nisam puno gledo u nju:

Ili

Uglavnom ima ih više sa kolumbijskim brojem telefona pa je jedna od tih crnki a svaka ima više profila jebiga.

Ajmo dalje, nakon tuša u pauzi nudi masažu i ne bavi se mobitelom. Opet vadi losion i krece od stopala i polako mazi sve do vrata, meni je bilo lijepo i opustajuce, jer to nije medicinska masaža ali nije ni trackanje i tad sam je tražio da ja nju malo masiram i gladim jer eto volim pipkat, mazit, mjesit 🤷‍♂️. Koža kao što rekoh glatka, tjelo jako lijepo za trackat i mazit, jedino kao što rekoh na sisama malo taj dojam splasne jer dok ona leži one strše i dalje i tvrde su za mjesit a i ožiljci nisu neki pogled. Bradavice nisu bile krute tako da nije mi se bavilo cicama. Nakon sto sam je izmasirao i malo se igrao s pičićem (nisam turo prste pa neznam jel dopusteno za one koji bi htjeli) kreće opet oralno i tada opet iznenađenje! Opet se čuju glasovi i dogovaranje pred ulaznim vratima, dakle neki novi kolega je došao kod cimerica al jebiga, meni ne smeta. Nakon oralnog je išla misionarka i strastveno ljubljenje, ljubljenje po vratu, cuclanje bradavica i stenjanje, a nakon toga doggy i ope mi tvrtko više nije bio tvrtko (wtf!?) pa sam joj rekao da me dovrši kao i prvi put oralno sa ručnom završnicom 🤷‍♂️. Opet je ona obrisala sav nered sa mene, i malog, što je pohvalno i opet je ponudila tuš, i na izlasku pozdravljanje i sočno ljubljenje i zagrljaj za kraj. Požurivanja nije bilo u nijednom trenutku i bio sam 1h i 3min u stanu. Sve u svemu preporučujem, iako je iz Brazila (a kod njih ne idem jer sam se jednom zajebo) ponaša se kao kolumbijke koje su baš mazne po mom iskustvu. Rezime: 3 tuširanja, GFE, dobra cura lijepog tijela, razgovor i opuštanje, masaža i sve za tu cijenu je više nego odlicno, u rangu je sa Dafne (prava kolumbijka) koja je meni bila u top 3 GFE u ZG dok je bila aktivna. Minus su cice, i cimerica koja u istom prostoru prima klijente dok ste vi iza zastora. (Meni nije smetalo, nekome bi moglo). Ostaje u Rijeci 10dana i onda ide za Zadar.

👋

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh