To je ova, jedino šta je lokacija gore na Drenovi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha..ne mislimo na istu onda,ima neka plava Luana u gradu je preko puta kazalista.ova je crvena,ne plava
50/20 ? Kako si to uspio
Dala mi ona svoj cijenik klasicni onaj ko i sve druge, pa sam se natezao malo i na krenu je pristala na to.50/20 ? Kako si to uspio![]()
Pojasni malo u inbox kakva je usluga ?Evo upravo bio kod nje, cura top izgleda i engleski joj je odličan evo iznenađen sam iskreno. Dogovorio se 50e 20min.
Ona je stvarna. Ovdje se vec pisalo se o njoj mislim pod imenom Vani
Ja sam bio pred 2 i pol mjeseca kod Tine, čudi me da je još tu. Bilo ih je četiri u stanu. Ovu Paulu nisam vidio možda je naknadno došla.Dali netko zna nesto o ovim curama? Navodno su sestre i u istom su stanu?
Ako je netko probao neka kaze koju rijec…
ako je s vezice onda daPozdrav ljudi!
Zna li netko je li Senka aktivna?
Kaže da je na Potoku..27 godina, Sat vremena 110 €, auto ili tvoj prostor. Kaže da radi sama, da nema svodnika.Marija Poljak sigurno
Kaže da je na Potoku..27 godina, Sat vremena 110 €, auto ili tvoj prostor. Kaže da radi sama, da nema svodnika.
Da ona meni da 110 e nebi mogaoNe bi joj dao ni ovih 10e evo, za 110e nađete curu da izgleda barem dobro a ne ovo strašilo
Slazem se,svaka cast ako volisJa imam fetiš na ružne debele žene, nismo svi isti![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|