Sta je sa domacima na nasem terenu?
Stanje sa domaćima ovih dana- katastrofalno.
Atraktivna brineta 32g družila bi se sa situiranim I kulturnim gospodinom u mojem ili vašem prostoru/hotelu
ljubavni-oglasnik.net
Brineta 32 je u Splitu
ljubavni-oglasnik.net
Nježna maza je u Zagrebu
Brineta bujnih oblina/ Vragolasta trenutno nije ovdje. S njom se već mjesec dana dogovaram i nikako je ulovit. Kad god zovem- nije tu. Zadnje mi je rekla da se vraća u ponedjeljak.
Plavuša 165/60/4, poziva te u svoj ugodan prostor na vatreno druženje. Dođi i opusti se :-)
www.oglasnik.hr
Sexy Nina je u Splitu
173/82/5 Vatrena brineta. Pruža opuštajuću relax masažu i druženje galantnoj gospodi u svom prostoru uz diskreciju.…
www.oglasnik.hr
Nikolina već neko vrijeme nema aktivan oglas. Zadnje je iz Osijeka. Prije mjesec i pol sam bio kod nje u Puli.
Želiš nezaboravno iskustvo?
burza.com.hr
Maja obično dođe na dva dana. Bila je u Rijeci jučer i danas. Zvao sam je danas. Nije imala termin odmah kada sam ja htio, nego tek za sat vremena, pa nisam mogao toliko čekat.
Kraljevska masaža
burza.com.hr
Vidim da je Vlasta uskrsnula skupa s kolegicom, ali počinju tek od utorka.
Na EGE se povremeno ukažu dvije domaće Barbara i Vesna, ali su im oglasi češće ugašeni nego aktivni.
Slatka i mazna plavuša
burza.com.hr
Amy je oglas stalno aktivan, ali ne znam što je sa njom, a iskreno i ne zanima me.
I to je uglavnom to što se tiče domaćih koje više ili manje često dolaze u Rijeku. Da imaš punu vreću para, nemaš ih gdje potrošit, osim na EGE faveluše.