Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz..ja i moja partnerica bili jucer tamo..javi kada si opet..volim cuckold igriceDali itko uopce ima broj ili mail od nekog para spremnog za druzenje.Jebao bi mu zenu dok gleda i drka
Pazi da ne odes poslije 20 sati. Tad je izmjena gay/heteroSutra idem prvi put na Puntu moželi mi netko objasniti kako najlakše do tam
Javi mi se privatno, sve ti objasnim sto trebaSutra idem prvi put na Puntu moželi mi netko objasniti kako najlakše do tam
Treba ici desno od restorana punta kriza 500m, proci cete doslovno kroz jedan restoran i onda doci do beach bara. Na plazi ispod je akcija. Pm ako treba info.Ja i supruga idemo već po treći put na Punta Kriz i neznam dali dolazimo na pravo mjesto. Tj. od restorana punta kriz idemo lijevo cca 250 -300 metara i uvijek bude izmijesano nekoliko tekstilaca i nudista i što je još gore dolaze roditelji sa malom djecom obučeni. Pa ako nas netko može uputiti di su samo nudisti.
I mene zanimaKad počinje sezona
Ocete biti sutra tamo?Pozz..ja i moja partnerica bili jucer tamo..javi kada si opet..volim cuckold igrice
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|