nicoleta37opet
New member
danas se na plaži "igrala"Ali Marija Zadravec nije ništa radila..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas se na plaži "igrala"Ali Marija Zadravec nije ništa radila..
Sa crncimadanas se na plaži "igrala"
Mozemo zajednoKad ideš
Jel bi se ti poigrala sa mnom tamo, 22god 20cm .danas se na plaži "igrala"
je daSa crncima
..? I jebala ili
Ali šta ona uvijek bez kondoma
Bio frend pola metra do nje, sexala se sa crncem, okupilo se nekoliko ljudi oko nje i nije dala nikom ni da je takne. Frend je primio za nogu i odma mu maknula ruku.Ali šta ona uvijek bez kondoma
Malo pričaš,ali svaka ti je na mjestuda probam objasniti,pošto me puno dečkiju u inbox pita neke savjete za puntu pošto vide da sam dosta često tamo da ne pišem svakom posebno ovdje ču napisati moje mišljenje,jednostavno nema savjeta za tamo,ako imaš hrabrosti se skinuti i drkati pred puno ljudi onda je to plaža za tebe,ako ti je bed se skinuti ond češ imati problem jer če te svi gledati kao čudaka jer eto došao se igrati a nema se muda skinuti,naravno radno vrijeme ne postoji za vas koji pitate kad je najbolje jer svatko se igra za sebe kad mu dođe,i ono najvažnije,djevice od 18 godina i takve ne čekaju tebe da dođeš da biš joj ti pokazao svoje umiječe,jednostavno tamo ima ljudi parova svih dobnih kategorija(malo više možda 35+,ali prošli vikend bilo i puno mlađih parova)koji su tamo došli sa određenim iskustvom tako da su oni ti koji love a vi ste im lovina ...nadam se da sam bar malo objasnila...
Jesi popušila profesoru iz hrvatskog za dvojku?da probam objasniti,pošto me puno dečkiju u inbox pita neke savjete za puntu pošto vide da sam dosta često tamo da ne pišem svakom posebno ovdje ču napisati moje mišljenje,jednostavno nema savjeta za tamo,ako imaš hrabrosti se skinuti i drkati pred puno ljudi onda je to plaža za tebe,ako ti je bed se skinuti ond češ imati problem jer če te svi gledati kao čudaka jer eto došao se igrati a nema se muda skinuti,naravno radno vrijeme ne postoji za vas koji pitate kad je najbolje jer svatko se igra za sebe kad mu dođe,i ono najvažnije,djevice od 18 godina i takve ne čekaju tebe da dođeš da biš joj ti pokazao svoje umiječe,jednostavno tamo ima ljudi parova svih dobnih kategorija(malo više možda 35+,ali prošli vikend bilo i puno mlađih parova)koji su tamo došli sa određenim iskustvom tako da su oni ti koji love a vi ste im lovina ...nadam se da sam bar malo objasnila...
Koji si ti tip ..jebote ha haJesi popušila profesoru iz hrvatskog za dvojku?
Vjerojatno više puta.Jesi popušila profesoru iz hrvatskog za dvojku?
Buba li glavica ponekad?da probam objasniti,pošto me puno dečkiju u inbox pita neke savjete za puntu pošto vide da sam dosta često tamo da ne pišem svakom posebno ovdje ču napisati moje mišljenje,jednostavno nema savjeta za tamo,ako imaš hrabrosti se skinuti i drkati pred puno ljudi onda je to plaža za tebe,ako ti je bed se skinuti ond češ imati problem jer če te svi gledati kao čudaka jer eto došao se igrati a nema se muda skinuti,naravno radno vrijeme ne postoji za vas koji pitate kad je najbolje jer svatko se igra za sebe kad mu dođe,i ono najvažnije,djevice od 18 godina i takve ne čekaju tebe da dođeš da biš joj ti pokazao svoje umiječe,jednostavno tamo ima ljudi parova svih dobnih kategorija(malo više možda 35+,ali prošli vikend bilo i puno mlađih parova)koji su tamo došli sa određenim iskustvom tako da su oni ti koji love a vi ste im lovina ...nadam se da sam bar malo objasnila...
Daleko je u životu dogurala zahvaljujući toj žrtviVjerojatno više puta.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|