OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Koje moje recenzije? Ja i kod kojih sam bio, za neke nisam ni pisao niti je to bit. Vrati se na Telegram i citaj recenzije jer si ocigledno lose citao.

Rijetko kada u Osijeku moras spustiti na minimum jer su vec vecina 150 po defaultu, isao sam i na ove od 200.

Nije uopce bit u cijeni, cesto te od 150 pruzaju bolju uslugu od skupljih i obrnuto.

Bit je u tome da vi pojedini pokusavate opravdati losu uslugu jer je "uvijek klijent kriv" i to nema veze sa cijenom.

Postoje lose i dobre kurve a vi ih sve stavaljate u isti kos.

Inace kada smo kod spustanja cijenje, kod nekih sam isao po super niskoj cijeni(nekad ne moras ni pitati) i prolazio super...a kod nekih sam isao po punoj cijeni od 200 i popusio losu uslugu.

Dobra kurva od 150 pruza jednako dobru uslugu kao dobra kurva od 250.(nijanse su u pitanju)

Postoje lose i dobre kurve, sve one imaju jako dobre satnice cak i na minimalcu i prestanite ih opravdavati.
Jebote, pa što tu nije više jasno. Formula je jednostavna, imam toliko novca, ponuda je takva, idem ili ne idem !!! Ako ides u nepoznato, racunaj da mozes biti izigran, ako ocekujes veliko dupe, nemoj pristati na malo, ako neces nositi bombonjeru, nemoj, ako ne vjerujes komentarima drugih korisnika, jebiga. Pa nije mi palo napamet da mi se sviđa mečka i da okolo pričam i pišem kako je u kurcu jer mi ne daju 30 posto popusta. Idem vidjet audi, itd

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh