OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

kakav bon, zaboravite to....provjereno i " početirano " bio s njom u Puli i Rijeci....Millena je sex simbol Brazila i od danas boravi u vašem gradu na Dravi! Vesela, je pozitivna, sexy i lijepa plavuša... ljudi uzivajte u dobroj jebacini!
kakve su onda one losije koje nisu seks simboli u brazilu :)))))))))))))))))))))))))))
udrite ljudine po ovoj biondini, vjerujte mi na riječ....pogledajte i slike njene, lipa je... veselica je skroz, dobar sex i GFE nudi tko voli takve stvari taj nek se javi njoj!

kakav bon, zaboravite to....provjereno i " početirano " bio s njom u Puli i Rijeci....Millena je sex simbol Brazila i od danas boravi u vašem gradu na Dravi! Vesela, je pozitivna, sexy i lijepa plavuša... ljudi uzivajte u dobroj jebacini!

udrite ljudine po ovoj biondini, vjerujte mi na riječ....pogledajte i slike njene, lipa je... veselica je skroz, dobar sex i GFE nudi tko voli takve stvari taj nek se javi njoj!
Isusa ti, dobar si i pouzdan član, suborac i kolega, al brate nekad ideš do ruba pa i priko njega 😄😄😄

Da li je netko bio kod ijedne od ovih sto su na plavom oglasniku?
Sve je to fake osim Melissa. Evo link:
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/melissa-opet-u-osijeku-kratko-oglas-6520257

Nisam siguran za ove dvije 40+ jer nemaju whatsup, a ne javljaju se na telefon. Uopće ne znam kako ih kontaktirati.
Također za Lea nisam siguran, ne čini se fake, ali lokacija odmah do benzinske, a to obično znaci da kad dođeš traži te da odeš na bengu i kupiš bon.

Bio kod Nikoline iz plavog oglasnika. Vrlo cisto uredno. Dobro pusi, ali se ne da ljubiti. Malo mi je krevet bio uzak. Ali je sve ok. Preporucio bi.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh