Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i meniSvi pričaju o Lidiji a nitko kontakt nedaje ako postoji Lidija moze i meni kontakt
E a stvarno, jebote čuvaju kontakte kao da su njihove samoDa Lidija postoji imo bi neko kontakt valjda
moze li malo detaljnije informacije o njoj? ima li negdje oglas..Dolazi u Slavonski Brod iz Doboja Svjetlana
Radi Grupnjake po dogovorumoze li malo detaljnije informacije o njoj? ima li negdje oglas..
j3 li to ona Bruna, što nije dalje iz Splita izlazila, hmmm.... pa šta ima drugo ime, ne kužim zašto....imala je svoj originalni profil.... cudno mi to...Evo info i za forum, zadnjih tjedan dana se mislilo da je Bruna fake, zapravo je stvarno u Osijeku.
To je ova.
Ima vise profila ali tu su sve njene slike.
Trebala bi biti u Osijeku jos 5-6 dana.
Zadnjih godinu dana je uvijek bila fake, sad nije.
Imate recenzije za nju starije tu na forumu a sad novo na Telegramu.
Vise info-a u kanalu: https://t.me/+YffJh6AwxTFiYzFk
j3 li to ona Bruna, što nije dalje iz Splita izlazila, hmmm.... pa šta ima drugo ime, ne kužim zašto....imala je svoj originalni profil.... cudno mi toEvo info i za forum, zadnjih tjedan dana se mislilo da je Bruna fake, zapravo je stvarno u Osijeku.
To je ova.
Ima vise profila ali tu su sve njene slike.
Trebala bi biti u Osijeku jos 5-6 dana.
Zadnjih godinu dana je uvijek bila fake, sad nije.
Imate recenzije za nju starije tu na forumu a sad novo na Telegramu.
Vise info-a u kanalu: https://t.me/+YffJh6AwxTFiYzFk
Nije to ta.j3 li to ona Bruna, što nije dalje iz Splita izlazila, hmmm.... pa šta ima drugo ime, ne kužim zašto....imala je svoj originalni profil.... cudno mi to
Nema veze s tom.j3 li to ona Bruna, što nije dalje iz Splita izlazila, hmmm.... pa šta ima drugo ime, ne kužim zašto....imala je svoj originalni profil.... cudno mi to...
Vrh, može li.broj frendeRadi Grupnjake po dogovoru
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |