Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja znam loto uplatit pa se nadam. Veca je sansa dobiti na lotuKaže gabica da ide za 500 ali samo ako prije uplatisjel stvarno ima onih koji uplate pa se nečemu nadaju?
Ti bi sad i platio i jebo nemoj pretjerivatKaže gabica da ide za 500 ali samo ako prije uplatisjel stvarno ima onih koji uplate pa se nečemu nadaju?
Davore, upravo si ga nagradio. Admin se potrudio izbrisati to sranje a ti dalje dijeliš njegovu poveznicu.dajem nagradu za podatke o ovom liku !!!
Imas link?Pojavila se mala i na EGE u Dubai
koji odron jbtEto ljudi linka da me ne smarate u PM, ma da ne znam sta ce vam, tu se skupljamo oko Lovatora ko beskućnici oko vatre a u inbox me tražite link ženske koja je u Dubai-iju i uzima 1000€ po satu![]()
Moze se i ovde dogovoriti za karanje za dobre novce.Ja sam jednom uspio.Eto ljudi linka da me ne smarate u PM, ma da ne znam sta ce vam, tu se skupljamo oko Lovatora ko beskućnici oko vatre a u inbox me tražite link ženske koja je u Dubai-iju i uzima 1000€ po satu![]()
Ovo je bio najbolji forum do sad, a sad se pretvorio u ranje kao i svi ostaliAdmin sa onog "ljubavnog oglasnika" je kreten na kvadrat. On sam postavlje one linkove, a ne da mu neko drugi spama forum. Kvaka je da on dobiva zaradu na klikovima. Tako je reklamirao onaj sajt Seeking, onda bi jadnik modificirao tuđe postove tako da je u svakom postu riječ Seeking klikabilna i da vodi na taj sajt. Dobiva proviziju od klikanja na linkove. Eto šta je u pitanju. Jad od foruma.
Nije dobar link jer ne prebaci na njen oglas nego samo na stranicu EGE
Tako i meniNije dobar link jer ne prebaci na njen oglas nego samo na stranicu EGE
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|