Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, nismo tu bili, nego ispod aerodroma, jer tu bude akcijeIdeš u Petrčane i skreneš prema Vinogradima i samo ravno dođeš do mora s autom , i onda nadesno kod kamenih blokova imaš natpis FFK
Pa tako tako zavisi , evo jučer do mene se par igrao, žena cijelo vrijeme gledala, al mislim da muž nije za dijeljenje.Aha, nismo tu bili, nego ispod aerodroma, jer tu bude akcije
Danas popodne idem na Vir,bio neki dan tj bio u utorak popodne bilo jedno 4 para i jedan solo čiča.Aha, nismo tu bili, nego ispod aerodroma, jer tu bude akcije
Jesu mladji, stariji bili?Pa tako tako zavisi , evo jučer do mene se par igrao, žena cijelo vrijeme gledala, al mislim da muž nije za dijeljenje.
Danas popodne došli dva para žene plave kose, dobrih sisa ,ljepo se smjestili , i lokalni drkaroš sjeo pored i bulji. Na kraju ga jedan par ignorirao i pokrali se , a ovaj sva sretan nabacio takav kes što oni pred njim rade.Mi smo imali tamo zanimljivo iskustvo prije par dana, al ne dijelim nista zbog prevelikog broja drkadzija
GadljivoDanas popodne došli dva para žene plave kose, dobrih sisa ,ljepo se smjestili , i lokalni drkaroš sjeo pored i bulji. Na kraju ga jedan par ignorirao i pokrali se , a ovaj sva sretan nabacio takav kes što oni pred njim rade.
Jel vi dolazite možda ponedjeljak ili utorak.Gadljivo
Šteta po pisanju ste OK, rado bi vas upoznao i da popričamo izmjenimo iskustva. Ako dolazite volio bi da se javite.LPNe! Samo u dogovoru s nekim parom, dosta mi je drkadzija, razmisljamo cak sprasit u Valaltu
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|