Vidim da si malo zbunjen... ajmo da razjasnimoZnači, jedino što mogu dobit je masaža i handjob, to sve za 80?
1. GFE = girlfriend experience, ideja je da se ponasa kao da ti je cura koja te zapravo zeli.
2. Za 80 dobijes komplet ili klasiku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim da si malo zbunjen... ajmo da razjasnimoZnači, jedino što mogu dobit je masaža i handjob, to sve za 80?
Mislim da je 80 komplet. Ja sam sex platio 70. Masazu i pusenje sam preskocio.Zenska nije bas raznovrsna u ponudi ali je barem lijepa. Ako ju vec nabijas,sto bi jos htijeo? Da ju istovremeno i ljubis,lizes i da ti pusi i drka,valjda.Znači, jedino što mogu dobit je masaža i handjob, to sve za 80?
Da, njene su i u faci je jako zgodnaZanima me da li su stvarno njene slike jer na slikama ženska ima dupe fenomenalno?
Ima i sise dobre. Ma sveDa, njene su i u faci je jako zgodna
Zašto jedna od najgorihPo izgledu mozda jedna od najboljih ali po svemu drugome jedna od najgorih kod kojih sam bio... i priglupa je![]()
Dovoljno, s obzirom na njen izgled. Pa neces joj pletenice plestiZgodna je, to potvrđujem. Kad sam ja bio dala je da je diram po dupetu,sisama i da joj trljam pičku. Prstenjačit se neda. U sexu samo dopušta misionarski i doggy.Puši sa kondomom. Drugo ništa neda
Ako radi stavi oglas najčešće između 12 i 14 pa zoveš onda kada vidiš da se oglas pojavio.Kad ju je najlakše dobit, ujutro, popodne, večer?
Masira li gola?Ako radi stavi oglas najčešće između 12 i 14 pa zoveš onda kada vidiš da se oglas pojavio.
Da, i jebeš ju goluMasira li gola?
Mnogo si duhovit.Da, i jebeš ju golu
Bio kod dotične, potpisujem gornji komentar. Zgodna je al nis vise.Lose, nikako, glupa. Nema diranja, mazenja, lizanja, lezanja nista. Atmosfera nula, komunikacija jos veca nula. Mala prekrasna, jedna od boljih guzica, sise malo vise al i dalje jako lijepe... uglavno dzaba sve kad ne da nema on nesto nego nema nista
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|