Martina

• Začetnik teme Začetnik teme Tomm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tomm

New member
Da podijelim ako netko želi nek proba..Ševio sam preksinoć curu iz Zg.
Mala je bomba i pol, 26 god, vitka, zlocka u krevetu..Obožava ga pusit koliko sam shvatio, ma odlična..Nije joj smetalo sto sam ozenjen, sevi se s još jednim i čini mi se da hoće još zato pišem ovdje..
Ima telegram @Mart_55 pa tko hoće nek proba, sevim je opet za 10 dana..Svaki dan bi da mogu..
Platio sam joj oko 200€ plus apartman na dva sata ali isplati se sve..Pušila ga bez kondoma..

Prilozi

• IMG_0095.jpeg
    IMG_0095.jpeg
    29,9 KB · Pregleda: 515
  • IMG_0094.jpeg
    IMG_0094.jpeg
    63,6 KB · Pregleda: 517
Jojjj mala je toppp, ja sam je sevio prije mjesec dana i zamjenio mobitel i nestala mi s telegramaa, znaci hvala ti do neba za ovaj post!
Odo se narucit sto prije opet😂 hvala prijatelju jos jednom

A kralju moju zgodnih cura za sevit koliko hoćeš naravno uz lovu..
Jojjj mala je toppp, ja sam je sevio prije mjesec dana i zamjenio mobitel i nestala mi s telegramaa, znaci hvala ti do neba za ovaj post!
Nista prijatelju samo jebi!

Tomm i Deann, oba profila napravljena danas. Jedan da napravi reklamu, drugi da iskoči iz bunara i pazi čuda, odjednom potvrdi kako je jebao prije mjesec dana. Kak će se zvat treći profil Johnn?
Prijatelj mi je javio za ovaj oglas jer je prepoznao njenu sliku radi toga sam ga samo napravio, a ti misli šta zelis 😂
Ili nisi dugo stavio ili si kompleks živi ..
Da da ona ima 50 godina i 130kg pa joj treba reklama hahah zivio ti meni

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh