MADJARSKA - Iskustva & recenzije

Je to sve jeftinije nego kod nas ali smještaj i higijena ubi bože. ono dođeš soba ubi bože razbacano smeče po sobi krevet ubi bože po njemu sve i svašta do kukaca. teško opisat ono u glavi ti protutnja moj pas ima bolji krevet.Ja se okrenuo. Nije za svakoga kome svejedno nek udara. Manje više sve romkinje tu u Letenyu.

Je to sve jeftinije nego kod nas ali smještaj i higijena ubi bože. ono dođeš soba ubi bože razbacano smeče po sobi krevet ubi bože po njemu sve i svašta do kukaca. teško opisat ono u glavi ti protutnja moj pas ima bolji krevet.Ja se okrenuo. Nije za svakoga kome svejedno nek udara. Manje više sve romkinje tu u Letenyu.
zato ja to lijepo pokupim , dovezem preko granice kod nas, u vikendicu ,pa djevojku pod tuš, zatim dekicu na stol, noge za vrat i udri.

Sve ste rekli decki, jedino nitko da odgovori na pitanje jel bio kod ove i isplati li se…
A da je Romkinja pa cak i ja s dioptrijom 3 vidim na slici 🤣

je li ti netko bio?
ja bio dok je jos radila u autu, sad radi jedino u kuci u muraratki gdje je sa njom jos 10 cigana, izbjegavaj ici u kuce...moje misljenje
zato ja to lijepo pokupim , dovezem preko granice kod nas, u vikendicu ,pa djevojku pod tuš, zatim dekicu na stol, noge za vrat i udri.
da sigurno, ne zele ici preko. mozda ti je jednom uspjelo pa sad pricas bajke za malu djecu vec godinama

Da, dao sam joj 40 eura, rekla je da ću zauzvrat dobiti pola sata seksa s kondomom i oralni seks bez kondoma.
Zatim mi je rekla da ću za 40 eura dobiti samo oralni seks s kondomom bez seksa. Rekao sam joj da se oko toga nismo složili i tražio sam povrat novca. Nekoliko minuta kasnije, napalo me je oko 10 Cigana.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh